vrijdag, 25 september 2015

Nieuwe blog site Dazzling Beauty

Geschreven door 
Dazzling Beauty Blog Dazzling Beauty Blog

Dazzling Beauty's blog is helemaal vernieuwd en met vernieuwd bedoel ik een compleet nieuwe website!

Een paar jaar geleden heb ik het bloggen ontdekt. Na een paar jaartjes oefenen, ontdekken, leren, zoeken en vooral doen, is de tijd nu aangebroken dat ik mijzelf naast Hairstyliste en Visagiste ook volmondig Blogger durf te noemen! En dat alles onder de naam van mijn eigen bedrijf Dazzling Beauty by Tessa afgekort naar Dazzling Beauty.

Waarom een Dazzling Beauty Blog?

Na jaren in een kapsalon te hebben gewerkt ben ik in 2009 mijn eigen bedrijf gestart als ambulante haarstyliste en visagiste. Ik merkte al snel dat ik meer wilde. Mensen inspireren en dingen op mijn vakgebied aan mensen willen leren. Zo ontstonden mijn make-up workshops. Hardstikke leuk om te doen, maar ook heel erg arbeidsintensief. Ik ben daar nu mee gestopt omdat het te druk werd met mijn groeiende klantenkring. Ik ben erg blij en trots op mijn vaste klantenkring die ik in 6 jaar tijd heb opgebouwd. En toch kan ik niet stil blijven zitten, ik wil meer....

Beauty Blog Dazzling Beauty

Een aantal jaar terug ontdekte ik de beauty blogs. Er ging een wereld voor me open ;-). Met plezier las ik artikelen en bekeek filmpjes op youtube (dit doe ik beide nog steeds) van wat Nederlandse, maar ook buitenlandse beautybloggers te vertellen hadden.

Op een gegeven moment dacht ik: "Hmmm, zou ik dat ook kunnen?" Ik, een echte n00b op het gebied van computers, internet en alles wat daarmee te maken heeft? Voor het kappersvak en de visagie werk je met je handen, dus met computers werken..... Tijd voor een nieuwe uitdaging dus!

Omdat ik schrijven erg leuk vind om te doen en mensen graag wil inspireren ben ik dus een blog gestart. Een beauty blog. Op de oude site kwam er dus een linkje bij naar mijn blog. Omdat ik geen website zelf in elkaar kan knutselen en daar ook helemaal geen zin in heb, heb ik mijn websites altijd laten maken door een websitebouwer.

Na een paar jaartjes oefenen en op zoek te zijn geweest naar mijn draai in de bloggers wereld werd het de hoogste tijd om van dat blog linkje een complete website te maken! Meer mogelijkheden, overzichtelijker en een nieuw uiterlijk. De huisstijl van Dazzling Beauty is al eerder dit jaar aangepast, dus de site had ook een opfris beurt nodig.

Een vernieuwde blog, een uitgebreider blog, een blog met meer verschillende onderwerpen.

Na veel brainstormen is de blog van Dazzling Beauty meer dan alleen een beauty blog geworden. Naast haar en make-up heb ik nog een grote passie, namelijk reizen. Ook ben ik altijd op zoek naar leuke en interessante dingen die het leven makkelijker en leuker maken. Live the Life you Love is dan ook mijn levensmotto.

Dazzling Beauty staat voor schitterende schoonheid, zowel uiterlijk als innerlijk. Schoonheid in de vorm van uiterlijke en innerlijke verzorging, maar denk ook aan schoonheid in de vorm van mooie plekken op aarde en wat dacht je van innerlijke schoonheid door je goed te voelen en fijne dingen te doen. Om al deze (soms) uiteenlopende onderwerpen in één geheel te krijgen, zijn deze onderverdeeld in verschillende categorieën.

Mijn hoofd zit vol met ideeën, dus tijd om daarmee aan de slag te gaan!

Beauty blog

Het beauty gedeelte op de blog is te vinden in de categorieën Dazzling Hair, Dazzling Make-up en Dazzling Beauty. Per categorie vind je hier tutorials, looks, trends, reviews, nieuwtjes en van alles wat je over deze onderwerpen zou kunnen verwachten.

Reis blog

Het reis gedeelte op de blog is te vinden in de categorie Dazzling Travels. Hier deel ik mijn reiservaringen, neem ik je mee naar mooie en interessante plekken op aarde en geef ik tips over reisbestemmingen. Zelfs hier in deze categorie is er een stukje beauty te vinden, namelijk in beauty op reis.

Lifestyle blog

Het lifestyle gedeelte op de blog is te vinden in de categorieën Dazzling DIY en Dazling Lifestyle. In Dazzling DIY laat ik mijn knutselkunsten en DIY-projecten zien. Lifestyle is een behoorlijk brede categorie. Hier vind je mijn Diary, persoonlijke artikelen, een stukje fashion (ben geen fashion blogger), home, innerlijke rust projecten en meer. Kort samengevat; een verzamel categorie met van alles en nog wat voor een Dazzling Life!

Het heeft me meer tijd gekost dan ik had verwacht, uren....weken....heb ik achter de laptop gezeten om van die oude blogposts één geheel te maken. Ik heb alles overgezet (ook de minder briljante artikelen ;-) ) en opnieuw bewerkt. Dit was ondanks het vele werk ook een interessant leerproces om te zien hoe ik hierin ben gegroeid. Om deze reden was het dan ook een tijdje stil rond Dazzling Beauty. Daar komt vanaf nu verandering in!

Genoeg gepraat! Het wordt tijd om eens lekker rond te kijken op mijn nieuwe site.

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: Live the Life you Love tattoo »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •