woensdag, 26 juli 2017

Middagje Den Haag | Day In The Life

Geschreven door 
Day In The Life Vlog #6! Day In The Life Vlog #6!

Het is weer tijd voor een nieuwe Day In The Life vlog! Dit keer neem ik je mee naar een middagje Den Haag waar ik vooral een beetje de toerist uithang ;-).

Day In The Life | Vlog 6

Ik begin het vloggen al aardig onder de knie te krijgen volgens mij, hoewel ik het soms nog best wel een beetje awkward vind om buiten op straat of waar andere mensen zijn te vloggen. Ineens praat ik dan niet meer tegen de camera. Ken je dat? Dat was vooral in deze vlog het geval, dus dit keer een vlog met een beetje tekst erbij ;-).

Op een dinsdag middag was ik in Den Haag om de Koninklijke Stallen te bezoeken, de blogpost daarvan kun je hier lezen. Verder hebben we een beetje de toerist uitgehangen door heerlijk door de stad heen te dwalen. Normaal gesproken kom ik met regelmaat in Den Haag, maar dit keer bekeek ik de stad eens van een andere kant. Kijk je mee?

Nooit meer een filmpje missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op Dazzling Beauty's YouTube Channel om altijd als eerste op de hoogte te zijn van nieuwe video's.

Hoe vind jij het om te vloggen op plekken waar veel andere mensen zijn?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •