vrijdag, 03 januari 2014

Nieuwjaarsduik Scheveningen 2014 vlog

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(6 stemmen)

Het eerste artikel van 2014 is een vlog. Ik vond het een goed begin om 2014 te starten met een verfrissende nieuwjaarsduik!

Ondanks dat ik dicht bij Monster en 's-Gravenzande woon, waar ook ieder jaar een nieuwjaarsduik wordt georganiseerd, vind ik het net een tikkeltje leuker om dit in Scheveningen te doen. Scheveningen is voor mij ook vrij dichtbij ;). De duik hier begon om 12.00 uur. Per plaats verschilt dit soms. Het was voor mij de tweede keer dat ik dit heb gedaan. En ik kan me nog goed heugen dat ik het 2 jaar geleden echt, maar dan ook echt heel koud vond. Dus nog slaperig en een beetje brak met goede moed op naar Scheveningen.

Ik had mijn camera meegnomen ( en ja deze kan ook tegen kou en water) en heb van begin tot eind gefilmd. Ben je benieuwd? Kijk dan hieronder mee!!

Nieuwjaarsduik Scheveningen

Enjoy!!

Heb jij dit jaar ook de nieuwjaarsduik gedaan?

Een nieuw jaar is van start gegaan. Eigenlijk maak ik nooit echt goede voornemens aan het begin van het jaar. Nee, dat probeer ik het hele jaar door te doen. Voor de site wil ik ook lekker doorgaan met wat ik doe en hier en daar wat dingen proberen te verbeteren. Als je bepaalde onderwerpen mist of meer van iets wilt zien, laat het me dan weten bij de reacties!!

Wil je niets missen van Dazzling Beauty? Volg me dan via de verschillende kanalen: Twitter,Facebook, Youtube, Instagram of Bloglovin.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •