zondag, 03 februari 2019

Budget Make-up Look voor € 10,-

Geschreven door 
Deze make-up look heeft minder dan € 10,- gekost! Deze make-up look heeft minder dan € 10,- gekost!

Je bent gek op make-up, maar je hebt niet meer dan € 10,- om te besteden. Is het mogelijk om een complete make-up look te maken met dit budget?

Ik ben deze challenge aangegaan en laat je mijn resultaat graag zien door middel van een make-up tutorial!

Budget Make-up bij Action

De eerste winkel die in me opkomt als ik nadenk waar ik goedkope make-up producten kan vinden is Action. Zeker als ik niet boven het budget van € 10,- wil uitkomen is dit the place to be. Ik heb al vaker voor het make-up schap gestaan om te kijken wat er zoal verkrijgbaar is. Het nadeel vind ik altijd dat je niets kunt testen. Ik maak graag altijd even wat swatches van oogschaduwkleuren om te zien of deze goed gepigmenteerd zijn. En wat dacht je van make-up producten als foundation en poeder? Wat baal je als de kleur niet matched met de tint van je huid! Als je een make-up product eenmaal hebt gebruikt kun je het niet meer retourneren, wat uiteraard ook logisch is.

Voor de afgelopen december maand had ik de Max & More Beauty Adventskalender gescoord bij Action. Voor een tientje mocht ik iedere dag een vakje openmaken waar een beauty product in verstopt zat. Een erg leuke kalender kan ik je zeggen! Ook zaten daar wat make-up producten in van het budgetmerk Max & More dat bij Action verkrijgbaar is. Op dat moment kreeg ik al het idee voor een budget make-up tutorial, maar er ontbraken nog wat basis producten om de look compleet te maken. Dus ben ik onlangs weer bij Action geweest en kocht nog wat ik nodig had inclusief een extra oogschaduw en highlighter palette ;-).

Naast het merk Max & More zag ik dat Action tegenwoordig meerdere make-up merken verkoopt. Voor mij onbekend, maar het merk Meeki trok al snel mijn aandacht. Een oogschaduw palette dat verdraaid veel weg heeft van mijn geliefde Naked 3 Palette van Urban Decay. Maar dan een stuk (heel stuk) goedkoper. Je begrijpt dat ik deze natuurlijk niet kon laten liggen!

budget makeup action

Budget Make-up Tutorial met Action Producten

Een budget make-up look voor € 10,- is dus mogelijk! Ik heb een collectie van maar liefst 8 make-up producten bij Action gekocht en kom aan een totaal bedrag van € 9,65. In de make-up tutorial hieronder kun je mijn complete look bekijken, laat ik je stap voor stap zien hoe ik deze look heb gemaakt én vertel ik je wat ik van de producten vind.
Zou er een make-up pareltje bij zitten?

Wil je geen make-up tutorial meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Dit zijn de producten inclusief prijs nog even voor je op een rij:

  • Max & More True You Concealer Palette 601 € 0,99
  • Max & More Foundation Satin 126 Silky Beige € 1,49
  • Max & More Compact Powder Matt 152 Desert Beige € 0,95
  • Max & More Wenkbrauwpotlood 202 Brown € 0,69
  • Meeki Bare Trance Oogschaduw Palette 602 Natural Flirtation € 1,98
  • Meeki Shine & Define Highlight Palette 611 Born to Shine € 1,88
  • Max & More Mascara High Definition Sculpt & Volume Black € 0,95
  • Max & More Lipbalm 342 Chanterella (per 2 stuks) € 1,44

budget makeup tutorial action

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •