zondag, 16 december 2018

Kerst Make-up Look 2018

Geschreven door 
Kerst Make-up Tutorial! Kerst Make-up Tutorial!

Een feestelijke kerst make-up look met een touch of sparkles!

Geen zin in een overdreven zware make-up look tijdens de feestdagen dit jaar? Dan is dit de perfecte kerst make-up look voor jou!

Kerst Make-up Tutorial

Dit jaar heb ik gekozen voor een meer subtiele kerst make-up tutorial. In deze tutorial leg ik vooral de nadruk op de ooglook. Voor een feestelijke look heb ik de ogen iets donkerder aangezet dan wat ik normaal gesproken doe en voor wat extra glam heb ik wat sparkles toegevoegd in de binnen- en buitenooghoek.

kerst make up

Voor deze look heb ik gebruik gemaakt van verschillende make-up merken, van budget tot high end, die al jaren tot mijn favorieten behoren. Kijk vooral eerst even in je make-up stash of je misschien soortgelijke producten hebt die je kunt gebruiken. Verderop in dit artikel vind je het lijstje met alle producten die ik zelf heb gebruikt.

In de video hieronder laat ik je stap voor stap zien hoe ik deze kerst make-up look heb gemaakt.

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Kerst Make-up | Producten

Voor deze kerst make-up look kun je natuurlijk exact dezelfde make-up producten gebruiken die ik heb gebruikt. Handig als je over dezelfde oogschaduw palettes bezit ;-), maar zo niet, kijk dan eerst even of je iets vergelijkbaars in je stash hebt liggen. Mocht je nog wat nodig hebben? Hieronder heb ik alle make-up producten die ik heb gebruikt nog eens voor je op een rij gezet.

Heb je een mooie kerst make-up gecreëerd? Daar hoort natuurlijk ook een feestelijk kapsel bij!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •