zaterdag, 02 maart 2019

Warrior Makeup Tutorial

Geschreven door 
Warrior Make-up Look Warrior Make-up Look

Een female warrior make-up kun je op vele manieren maken, maar de looks hebben allemaal 1 ding gemeen. Ze hebben het uiterlijk van een sterke en stoere vrouw die een gevecht niet zo snel uit de weg zal gaan met haar speer, zwaard of pijl en boog!

Deze vrouwelijke warriors zie je tegenwoordig steeds meer voorbijkomen in films en tv-series. Ik vind ze cool en ben dan ook een groot fan van de serie The 100. Geïnspireerd op de looks van Wanheda, Lexa en Blodreina heb ik een eigen warrior look gecreëerd. Ik laat het stap voor stap aan je zien!

Warrior Make-up Look

De nadruk van een warrior make-up look ligt met name op en rond de ogen. Met make-up en/of schmink worden er een soort van oogmaskers gecreëerd waardoor de warriors een stoere en vechtlustige uitstraling krijgen.

warrior make up

Voor een Warrior make-up look kun je alle kanten op. Ga je voor de echte strijders look of houd je liever van de princes warrior stijl? Een combi kan uiteraard ook! Voor mijn warrior look in deze tutorial heb ik mij laten inspireren op één van mijn favoriete Netflix series, namelijk The 100!

makeup look warrior

De producten die ik heb gebruikt zijn vooral make-up en schmink producten van Grimas en Kryolan. Daarnaast heb ik diverse kwasten van Make-up Studio en Real Techniques gebruikt.

Hieronder kun je de warrior make-up tutorial bekijken en laat ik je stap voor stap zien hoe deze look tot stand is gekomen.

Vond je dit tof om te zien? En ben je op zoek naar meer haar en make-up video's? Ik zou het super vinden als je je (geheel gratis) op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zou abonneren.

warrior make up look

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •