zondag, 21 september 2014

Catrice Make-up Look Metallure

Geschreven door 
Make-up look met Catrice Metallure Make-up look met Catrice Metallure

Op dit moment ligt er ook van het budgetmerk Catrice weer een mooie limited edition in de winkels, namelijk Metallure. Metallure heeft in alle producten een mooie metallic finish, laat ik nou net een groot fan zijn van metallic achtige make-up producten. Toen ik deze producten in de schappen zag liggen moest ik er gewoon wat van meenemen :-). In dit artikel laat ik een oogmake-up zien met twee verschillende oogschaduws van deze lijn, ook zie je een mooie bijpassende nagellak die bij deze make-up look hoort. Ben je benieuwd naar de swatches mijn metallic smokey eyes? Kijk dan hieronder mee!

Catrice make up

Hierboven zie je de make-upjes die ik heb aangeschaft bij het Kruidvat (Catrice is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister). Twee metallic oogschaduw kleurtjes en één metallic nagellakje. Er zijn meerdere kleuren verkrijgbaar, maar deze spraken mij het meeste aan.

Catrice oogschaduw afbeelding 2 Catrice oogschaduw afbeelding 1

Ik vind de oogschaduw er heel erg mooi uitzien. De lichte kleur heet Metallicious en de donkere kleur heet Metalfusion. In beide oogschaduws zitten goudpigmenten, de lichte kleur heeft ook wat zilver er doorheen en de donkere kleur heeft voornamelijk donker grijs met een klein beetje zilver er doorheen. Door de verschillende tinten geeft dit een heel mooi en bijzonder effect. Op de foto hieronder zie je de swatches van beide kleuren. De oogschaduws zijn beide goed gepigmenteerd.

Catrice oogschaduw swatches

Catrice LE Metallure make-up look

Catrice make up look afbeelding 4

Zoals je kunt zien heb ik met deze make-up een lichte smokey eye gemaakt.

Catrice make up look afbeelding 5

Catrice make up look afbeelding 3

Als basis heb ik een zwarte oogschaduw gebruiktm om een lijntje boven het oog en een lijntje onder het oog te zetten. Je kunt hier gewoon een zwarte oogschaduw voor gebruiken die je in je make-up stash hebt zitten. Het lijntje boven laat ik wel helemaal naar de binnen ooghoek doorlopen, het lijntje onder stopt halverwege. Daarna heb ik met de lichte kleur de arcadeboog in gekleurd. Dit doe ik met een blendingkwast. Daarna breng ik met een andere blendingkwast de donkere kleur aan op het bewegend ooglid, vanaf de wimperrand (dus over het zwarte lijntje heen) tot aan de lichte kleur. Door dit met een blendingkwast te doen kun je de kleuren mooi in elkaar over laten lopen. Ik breng ook nog een heel klein beetje van de donkere kleur aan op het lijntje onder het oog, dit lijntje laat ik met de lichte kleur doorlopen tot in de binnen ooghoek. Als laatste heb ik een random lichte kleur oogschaduw gebruikt onder de wenkbrauw als highlighter, hier zit weinig glans in anders wordt het to much. Als finishing touch drie laagjes mascara aangebracht. Bij een smokey eye mag er wel een flinke hoeveelheid mascara aangebracht worden!

Catrice LE Metallure Nagellak

Bij deze limited edition van Catrice zitten ook een aantal mooie nagellakken. Om de nagels mooi bijpassend bij de make-up look te maken heb ik de kleur Metallicious gekozen.

Catrice make up nagellak

Ik heb twee laagjes nagellak aangebracht voor een mooi dekkend effect. Met één laagje blijft de kleur wat transparanter, persoonlijk houd ik zelf wat meer van een volle kleur op mijn nagels. Ook deze nagellak heeft die mooie metallic finish.

Catrice make up nagellak swatch

Aanrader?

Ja, ik ben vooral onder de indruk van de oogschaduw. Ik vind de kleuren ontzettend mooi, ze zijn goed gepigmenteerd en het brengt gemakkelijk aan. Deze limited edition van Catrice ligt al in de winkels. Dus wil je hier ook wat van aanschaffen, wacht dan niet te lang, want op = op!

Catrice make up look afbeelding 1

Wat vind jij van de limited edition Metallure van Catrice?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •