zondag, 31 augustus 2014

Make-up Look met MAC, perzik-roze

Geschreven door 
Make-up look met Mac Make-up look met Mac

Make-up van MAC, ik ben er gek op! Dagelijks draag ik een lavendelkleurige oogschaduw van MAC, dit is mijn absolute favoriet. Maar er zijn nog een paar andere kleurtjes oogschaduw van MAC waar ik aan verkocht ben. Naast een mattere kleur paars gebruik ik in deze ooglook ook een perzik-roze achtige kleur die vooral blauwe ogen eruit laat springen!

Make-up look met Mac

Make up MAC swatches

Op bovenstaande foto zie je de kleuren die ik gebruikt heb om deze ooglook te maken. De drie kleuren vanaf links gezien zijn van MAC en de zwarte kleur is uit mijn Naked Basics Palette van Urban Decay.

Mac make-up look How-To

make up look afbeelding 1

Zoals je ziet heb ik met de zwarte oogschaduw kleur een lijntje onder en boven het oog gezet, de binnenooghoek heb ik vrij gelaten. Vervolgens heb ik de matte paarse kleur in een soort komma aangebracht bij de buitenooghoek, vanaf halverwege de wimperrand naar de buitenooghoek en in een komma doorlopend in de arcadeboog. Daarna heb ik de perzik-roze kleur op de overige deel van het bewegend ooglid aangebracht. De lichte oogschaduw kleur heb ik gebruikt als highlighter in de binnenooghoek en onder de wenkbrauw. Deze lichte oogschaduw kleur van MAC vind ik persoonlijk een favoriet om als highlighter te gebruiken!

Make up look Mac afbeelding 5

Make up look Mac afbeelding 4

Om de ogen er nog meer uit te laten springen heb ik op de waterlijn een nude kleur oogpotlood van Catrice gebruikt. Op mijn wimpers heb ik de waterproof 3D extra black mascara van Make-up Studio aangebracht.

Deze oogmake-up look met voornamelijk MAC producten is eigenlijk voor elke gelegenheid geschikt om te dragen. Het kan voor zowel een feestje als overdag naar bijvoorbeeld het werk en/of school. Zelf draag ik deze ooglook ook vaak tijdens mijn werk.

Gebruik jij weleens make-up producten van MAC? Zo ja, welke?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •