zondag, 26 mei 2013

Glamour Ooglook met Catrice

Geschreven door 
Glamour make-up met Catrice Glamour make-up met Catrice

Glamour Ooglook met Catrice

Soms heb je weleens een feestje waarbij je flink kunt uitpakken met je make-up. Denk hierbij aan een bruiloft, gala feestje, afstudeerfeest enzovoorts. Voor dit soort dingen heb je altijd een goed excuus om weer eens heerlijk te gaan shoppen, want voor zo'n gelegenheid wil je natuurlijk weer iets nieuws aantrekken ;). Oké, je hebt een mooi jurkje gescoort, je haren zitten mooi in de krul, nu die make-up nog! In dit artikel laat ik een oogmake-up look zien die zeer geschikt is voor dit soort gelegenheden. De meeste make-up producten die ik heb gebruikt zijn van Catrice, dus nog lekker budget ook! Kijk je hieronder mee?

Make-up met Catrice

Goudkleurige oogschaduw CatriceGoudkleurige oogschaduw swatch Catrice

De oogschaduw die ik voor deze ooglook heb gebruikt is Intensif'eye Wet & Dry Shaduw van Catrice nr. 080 Please Gold The Line. Toen ik dit oogschaduw doosje in de winkel zag liggen moest ik hem gewoon hebben. Ik ben normaal gesproken helemaal niet zo van de goud en brons tinten, maar deze vond ik ontzettend mooi. Er zitten verschillende tinten in die mooi door elkaar heen lopen. Op de foto hierboven zie je de swatch van deze oogschaduw.

De oogschaduw voelt poederzacht aan en is goed gepigmenteerd. Mooie glans, vindt je ook niet?

Catrice eyeliner pen

Ook heb ik in bij deze ooglook de Eye Liner Pen 040 Black Grey van Catrice gebruikt.

Catrice eyeliner pen puntCatrice eyeliner pen swatches

Ik gebruik nauwelijks een eyeliner. Ik maak altijd een lijntje met donkere oogschaduw, dit omdat mijn ogen snel geïrriteerd raken bij gebruik van een eyeliner. De eye liner pen had ik dus nog nooit gebruikt vanwege de snelle irritaties. Maar ik lees er zulke goede artikelen over dat ik hem gewoon moest proberen.

Ik heb voor een mooie grijze kleur gekozen.

Make-up how-to

Glamour make up look Catrice afbeelding 1

Als eerste heb ik de goud/bronze kleur over het bewegend ooglid en in de arcadeboog aangebracht. Vervolgens heb ik mijn platte oogschaduw kwast een beetje nat gemaakt en in de oogschaduw gedipt. De natte oogschaduw heb ik alleen op het bewegend ooglid aangebracht. Je kan ook zien dat de kleur daar wat compacter is geworden. Daarna heb ik uit een random pallet een lichte oogschaduw gebruikt als highlighter onder mijn wenkbrauw. Toen ging ik aan de slag met de eye liner pen. Ik kwam er al gauw achter dat dit echt super makkelijk werkt! Ik heb een kleine wing gemaakt, dat is goed te zien op de eerste foto. Vervolgens heb ik onder mijn oog een zwart oogpotlood gebruikt. De binnen ooghoek heb ik vrij gelaten. In de buiten ooghoek heb ik het lijntje onder het oog aangesloten op de eyeliner wing. Met een dun penseeltje heb ik het lijntje onder het oog iets meer vervaagd voor een zachter effect. Als finishing touch heb ik een zwarte mascara van make-up studio gebruikt.

Glamour make up look Catrice afbeelding 2

Glamour make up look Catrice

Op deze ooglook kun je natuurlijk allerlei varianten bedenken met verschillende kleurtjes. Zelf vind ik deze kleur mooi glamourachtig. Wat bij deze oogschaduw wat lastiger is, de glitters vliegen snel in het rond. Dus als je wat last hebt van lachrimpeltjes moet je een beetje oppassen hiermee, want glitters accentueren die fijne lijntjes wat extra.

En wat vindt je ervan?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •