donderdag, 21 mei 2015

Mijn dagelijkse make-up routine

Geschreven door 
Mijn everyday make-up routine Mijn everyday make-up routine

Mijn dagelijkse make-up routine kan nog wel eens verschillen. Meestal houd ik een aantal weken vast aan een bepaalde make-up look totdat ik weer iets anders uitprobeer waar ik enthousiast over ben!

Op dit moment pak ik bijna iedere dag mijn favoriete Naked 3 pallet van Urban Decay. Mijn paarse oogschaduw tinten heb ik even opzij gelegd en ben gaan experimenteren met dit mooie Naked pallet. Wie mij al een tijdje kent weet dat paarse oogschaduw toch wel een beetje mijn signature look is, maar hey, soms wil je gewoon eens wat anders.

Qua basis make-up heb ik mijn foundation match gevonden! Ik wil graag mijn rode (plek)wangen verbergen en dat gaat prima met de make-up die ik daar nu voor gebruik. Voorlopig blijven deze basis producten dus hetzelfde, tenzij ik een nog veel beter product tegenkom ;-).

In dit artikel kun je een filmpje bekijken van mijn dagelijkse make-up routine. De make-up look plus de producten die ik op dit moment bijna iedere dag gebruik. Onder het filmpje staan alle producten nog eens voor je op een rij.

Enjoy!!

Bedankt voor het kijken!

Make-up producten:

  • CC-Cream Nude Magique van L'Oréal Anti-Redness
  • Mattifying Infallible Foundation in de kleur 20 Sand
  • Skin Finish Compact Powder van Catrice in de kleur 020 Natural Beige
  • Pure Shimmer Highlighter van Catrice (limited edition Nude Purism)
  • Wenkbrauwpotlood van L'Oréal (naam niet meer zichtbaar) in de kleur 302 Golden Brown
  • Oogschaduw: Naked Basics palette en Naked 3 Palette van Urban Decay
  • Glamour Doll Volume Mascara Waterproof van Catrice
  • Pure Shine Colour Lipbalm van Catrice in de kleur 040

Zoals je in het make-up rijtje hierboven kunt zien, zijn het producten van verschillende merken. De oogschaduws komen allemaal uit mijn naked palettes. Daarnaast gebruik ik graag producten van L'Oréal, maar ook van het budgetmerk Catrice. Verschil qua merken en qua prijzen dus. Ik gebruik graag make-up wat ik prettig vind en niet speciaal wat voor merk het is.

Wil je deze make-up look graag zelf maken? Je hoeft natuurlijk niet exact dezelfde merken te gebruiken. Er zijn vast en zeker andere merken met soortgelijke kleuren.

Leestip: Bekijk ook mijn dagelijkse make-up routine van 2019!

Wat vind jij een fijn make-up merk?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •