donderdag, 16 april 2015

Gosh make-up 9 shades look

Geschreven door 
Gosh make-up look in 6 stappen Gosh make-up look in 6 stappen

Gosh is een leuk budget make-up merk dat alleen bij Kruidvat verkrijgbaar is. Laatst zag ik een paar hele mooie nieuwe 9 shades oogschaduw doosjes van Gosh in de schappen liggen en daar moest ik natuurlijk even naar kijken.

9 mooie kleurtjes oogschaduw in 1 doosje voor € 12,99, deze kon ik niet laten liggen. De laatste tijd ben ik erg fan van de oogschaduw kleuren taupe, paars, rose en peach. Deze kleuren vond ik in het doosje 001 To Enjoy in New York van de 9 Shades Shadow Collection van Gosh.

Mooie kleurtjes met een uitstekende pigmentatie om verschillende looks mee te maken. Wat wil je nog meer? Ik laat je in dit artikel swatches en een 6 stappen oogmake-up look zien met dit doosje. Kijk je hieronder mee?

Swatches Gosh make-up

gosh make up 9 shades 3

gosh make up 9 shades 2

Voor de oogmake-up look die ik heb gemaakt gebruik ik 6 van de 9 kleuren uit het oogschaduw pallet. 3 lichte tinten en 3 donkere tinten. Zoals je op de foto's hierboven kunt zien zijn de kleuren stuk voor stuk heel goed gepigmenteerd. In het doosje zitten een paar glanzende tinten en een paar matte tinten.

gosh make up 9 shades 1

Make-up look Gosh

6 tinten, dus 6 stappen :-)

Stap 1: De lichtste tint breng je als highlighter aan onder de wenkbrauw.

Stap 2: De donker paarse tint breng je een beetje diagonaal aan in de buiten ooghoek, vanaf de wimperrand in een lichte komma tot in de arcadeboog.

Stap 3: De matte paarse tint breng je aan in de arcadeboog en laat je doorlopen in de donkere paarse tint. Deze 2 tinten laat je mooi in elkaar overlopen. Met een blendingkwast maak je de lijnen wat zachter.

Stap 4: Met de bruine tint zet je een lijntje onder en boven langs de wimperrand. Boven laat je deze tint doorlopen in de donker paarse tint.

Stap 5: De lichte peach tint breng je aan op het bewegend ooglid.

Stap 6: De warme lichte highlighter breng je aan in de binnen ooghoek en deze laat je iets doorlopen aan de onderkant tot aan het bruine lijntje.

Als finishing touch is er natuurlijk ook nog een stap 7: Mascara! Op de boven en onder wimpers breng je een paar laagjes mascara aan, et voila je oogmake-up look is klaar!

Als leuk accent heb ik de lichte peach tint als highlighter boven mijn jukbeenderen aangebracht. Dit kun je het beste gewoon met de vingertoppen aanbrengen.

Ik ben zeer te spreken over dit oogschaduw pallet 9 Shades van Gosh. 9 mooie oogschaduw tinten voor een betaalbare prijs. De oogschaduw brengt gemakkelijk op en de kleuren kun je goed in elkaar laten vervagen. Ik had een klein beetje last van fall-out, dus goed de kwastjes aftikken voordat je het op je oog aanbrengt.

Wat vind jij van het make-up merk Gosh?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •