maandag, 27 april 2015

Koningsdag make-up look 2015

Geschreven door 
Koningsdag make-up look Koningsdag make-up look

Koningsdag, het is alweer zover! Tijd om hier een bijpassende make-up look voor te maken! In dit artikel laat ik je een 7 stappen make-up tutorial zien met kleuren die perfect bij Koningsdag passen.

Hoewel ik de kleuren rood, wit, blauw en oranje niet zo vaak gebruik voor een make-up look (behalve wit), heb ik deze kleuren toch kunnen vinden in mijn make-up stash ;-)! De tinten rood, wit en blauw komen alle 3 uit mijn kleurrijke 88-pallet en de oranje tint vond ik in een pallet van Grimas. Heb je deze kleurtjes niet in huis? In de meeste winkels kun je op dit moment (rond Koningsdag) vaak wel een Koningsdag gerelateerd make-up doosje vinden. Kijk je hieronder mee naar mijn make-up tutorial?

How-To Koningsdag make-up look

Koningsdag Make Up Look Stap 1
Koningsdag Make Up Look Stap 2
Koningsdag Make Up Look Stap 3
Koningsdag Make Up Look Stap 4
Koningsdag Make Up Look Stap 5
Koningsdag Make Up Look Stap 6
Koningsdag Make Up Look Stap 7

  • Stap 1: Met de blauwe kleur maak je een dikke lijn boven de bovenwimpers, de lijn laat je iets doorlopen in een wing in de buiten ooghoek.
  • Stap 2: De rode kleur breng je aan in de arcadeboog.
  • Stap 3: De witte kleur breng je aan op het bewegend ooglid, tussen de rode en de blauwe kleur in. Zorg ervoor dat de lijnen niet teveel vervagen. De volgorde van de kleuren van de Nederlandse vlag mogen goed zichtbaar zijn!
  • Stap 4: Onder de wenkbrauw en in de binnen ooghoek breng je een nude tint aan voor een highlight effect.
  • Stap 5: Om de oogmake-up iets sprekender te maken zet je de wing iets aan met een zwarte oogschaduw kleur.
  • Stap 6: De oranje kleur zet je flink aan onder het oog zodat deze kleur goed te zien is. Ook deze laat je in de buiten ooghoek doorlopen in de wing. Met de oranje kleur blijf je (in de wing) onder de zwarte kleur.
  • Stap 7: Als finishing touch mogen er een paar laagjes mascara aangebracht worden.

Oranje is totaal niet mijn favoriete make-up kleur, maar op Koningsdag ga ik all-the-way, dus ook voor een oranje lipstick ;-)!

Koningsdag lipstick

Koningsdag make up look 4

Je kunt natuurlijk ook nog wat extra versieringen maken, zoals bijvoorbeeld vlaggetjes tekenen op de wangen of nepwimpers, steentjes e.d. opplakken in een oranje kleur. Nagels lakken in een oranje kleur of misschien een mooie rood, wit, blauw nail-art? En qua accessoires kun je op deze dag ook los gaan. Denk hierbij aan oorbellen en andere sieraden, haaraccessoires en vergeet niet om in het oranje gekleed te gaan!

Koningsdag make up look 5

Wat ga jij doen met Koningsdag?

Bekijk ook:

Happy Kingsday!!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •