maandag, 10 oktober 2016

Herfst Make-up Look 2016

Geschreven door 
Make-up Look Herfst 2016! Make-up Look Herfst 2016!

Het is Herfst, dus weg met alle zomerse make-up looks. De frisse, vrolijke oogschaduw tinten maken plaats voor bruine aardetinten, mosgroen, zachte nude tinten en een vleugje rosé.

Na het artikel over de make-up trends voor deze Herfst wordt het tijd om een herfstachtige make-up look te maken. Kijk mee naar de 7-stappen make-up tutorial van mijn Herfst 2016 make-up look!

Herfst Make-up

Voor een Herfst make-up look komen al gauw bruine aardetinten, groen en licht bruin als kleurenpalet in me op. Ook zien we deze make-up kleuren terugkomen in de make-up trends voor dit najaar.

De kleuren van de Herfst! De kleuren van de Herfst zijn stuk voor stuk prachtig en in vele oogschaduwpalletten terug te vinden. Toch zijn het moeilijke kleuren voor op het oog. Bruintinten kunnen nog weleens een vermoeide uitstraling creëren, dus is het belangrijk om de bruintinten zorgvuldig uit te kiezen die bij de oogkleur en huidtint past.

In de ooglook die ik voor deze Herfst heb bedacht maak ik gebruik van een glanzende rosé koper tint zodat de gehele bruine "vermoeide" look wordt opgefrist. Door deze tint als kleine touch toe te voegen creëer je een frisse Herfst look met een verrassende touch.

De huid houd ik nude met enkel alleen een subtiele highlighter. Hiervoor gebruik ik dezelfde lichte oogschaduw tint die ik in de ooglook heb gebruikt.

De lippen blijven ook neutraal met een lichte rosé koper glans. Hiervoor gebruik ik een kleurloze lipgloss en breng dezelfde rosé koper poeder aan die op het oog is gebruikt.

Make-up tutorial Herfst Look

Voor deze Herfst oogmake-up look gebruik ik het I Heart Chocolate oogschaduw palette van I Heart Make-up. Hieronder kun je de 7-stappen foto tutorial bekijken. Onder de foto's leg ik stap voor stap uit hoe deze look tot stand is gekomen en kun je daarna zelf aan de slag!

Herfst Makeup Stap 1
Herfst Makeup Stap 2
Herfst Makeup Stap 3
Herfst Makeup Stap 4
Herfst Makeup Stap 5
Herfst Makeup Stap 6
Herfst Makeup Stap 7
Makeup Look Herfst

Stap 1 Als highlighter breng ik de licht matte tint aan onder de wenkbrauw. Deze tint gebruik ik ook als highlighter op de rest van het gezicht. Bekijk het artikel over Wat doet highlighter als je nog niet precies weet hoe je een highlighter kunt aanbrengen.

Stap 2 De arcadeboog kleur ik in met de matte lichte bruine tint.

Stap 3 Op het bewegend ooglid breng ik de glanzende champagne tint aan.

Stap 4 Met de mosgroene tint zet ik een lijntje onder het oog. De binnen ooghoek blijft vrij.

Stap 5 Ik gebruik de donker bruine aardetint om een lijntje boven het oog te maken. Ook hier blijft de binnen ooghoek vrij.

Stap 6 Vanuit de binnen ooghoek breng ik een rosé koper tint aan van MAC, dit is een pigment. De pigment laat ik uitwaaieren tot halverwege het bewegend ooglid en tot halverwege onder het oog. Dit geeft een verrassend en fris effect aan de ooglook.

Stap 7 Als finishing touch breng ik een paar laagjes zwarte mascara aan voor een krachtige oogopslag.

Producten die ik heb gebruikt voor deze Herfst make-up look inclusief klikbare links waar het product verkrijgbaar is:

herfst make up look 2016

Wat vind jij van deze Herfst make-up look?

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Rochella dinsdag, 11 oktober 2016 12:19 Geplaatst door Rochella

    Is een prima look, niet te veel make up en dagelijks draagbaar! Nice!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •