woensdag, 25 april 2018

Koningsdag Make-up

Geschreven door 
Koningsdag Make-up Look 2018! Koningsdag Make-up Look 2018!

Koningsdag is altijd een goed excuus om je eens flink uit te dossen in de kleuren van Nederland, zowel je outfit als je make-up look!

Ieder jaar maak ik voor Dazzling Beauty weer een nieuwe Koningsdag make-up look. Dit jaar ben ik iets extremer gegaan en heb mijn wenkbrauw omgetoverd toch een kroon. Op zo'n dag als Koningsdag kan het niet gek genoeg, toch?

In dit artikel laat ik je stap voor stap zien hoe je zelf deze Koningsdag make-up look kunt maken. Het is zeker geen moeilijke make-up look, dus jij kan het ook! En het is weer eens wat anders dan die vlaggetjes op je wangen ;-).

Koningsdag Make-up Tutorial

Hoe je deze Koningsdag make-up look kunt maken leg ik je stap voor stap uit door middel van een foto tutorial. Onder de stap voor stap foto tutorial kun je nog eens nalezen welke handelingen je moet doen voor deze look én vertel ik je welke make-up producten ik heb gebruikt.

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Happy Kingsday

  • Stap 1: Als eerste heb ik de basis make-up aangebracht zoals foundation, concealer en poeder. Vervolgens heb ik mijn beide ogen met een lichte neutrale oogschaduw opgemaakt en de ogen omrand met een zwarte oogschaduw. Een paar laagjes mascara, anders valt het oog een beetje weg met de uitbundige wenkbrauw straks en ik heb één wenkbrauw bijgetekend, de ander wordt de kroon!
  • Stap 2: Met een zwart kajal potlood heb ik de vorm van de kroon getekend. Zorg ervoor dat de punt scherp geslepen is!
  • Stap 3: Met een oranje schmink en een dun penseel heb ik de kroon ingekleurd.
  • Stap 4: Vervolgens heb ik de omtrek van de kroon met een zwarte schmink en dun penseel overgetrokken voor een duidelijker effect.
  • Stap 5: Op een kroon horen prachtige briljanten, dus heb ik een paar goud kleurige steentjes opgeplakt.
  • Stap 6: Om de kroon nog wat meer af te maken heb ik deze steentjes ook op mijn wenkbrauw geplakt. Hier kun je het beste wat wimperlijm voor gebruiken.
  • Stap 7: Als finishing touch heb ik aan de buitenzijde van beide ooghoeken met een dun penseel een rood - wit - blauwe eyeliner gemaakt met schmink in deze kleuren.

Ready to go for Kingsday!!

Koningsdag Schmink

De schmink producten die ik voor de Koningsdag kroon en eyeliner heb gebruikt zijn:

koningsdag make up look

Bekijk hier mijn Koningsdag make-up look van 2019!!

Happy Kingsday & Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •