zondag, 09 december 2018

Haar Opsteken | Faux Mohawk

Geschreven door 
Opsteken in halflang of lang haar! Opsteken in halflang of lang haar!

Je haar opsteken in zo'n toffe Faux Mohawk is veel makkelijker dan je denkt. Het is een super leuk kapsel voor de feestdagen of ander gezellig feestje waarvoor je je haar er feestelijk uit wilt laten zien. Hoe je dit kapsel zelf kan maken laat ik zien in een stap voor stap haar tutorial!

Halflang tot lang haar opsteken in een faux mohawk

Om je haar in zo'n stoere faux mohawk (hanenkam) op te steken heb je een minimale haarlengte nodig waarbij je haar ongeveer op je schouders valt. Is je haar langer? Dat is eigenlijk alleen maar handiger! Je kunt dit opgestoken kapsel dus maken in halflang en lang haar.

Voor de basis van dit kapsel heb ik mijn haar eerst gekruld met deze Babyliss krultang. Als je een krullende basis gebruikt is het veel makkelijker om je haar op te steken. Waarom? Krullen mogen juist iets rommeliger en nonchalanter zijn waardoor het ook niet opvalt als er een plukje iets schever zit dan de rest. Uiteraard moet het gehele opgestoken kapsel wel in balans zijn, maar daar ga ik je in de video hieronder bij helpen.

In deze haar tutorial laat ik je stap voor stap zien hoe ik in mijn halflange én dunne haar een faux mohawk creëer. Ik weet zeker dat dit jou ook gaat lukken! Enjoy!

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Heb je moeite met het krullen van je haar? In dit artikel laat ik zien hoe ik krullen maak met mijn Babyliss krultang.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •