donderdag, 05 december 2019

Kerst Make-up Look met Etos

Geschreven door 
Kerst Make-up Look 2019! Kerst Make-up Look 2019!

Mijn Kerst make-up look voor dit jaar maak ik met de party kerst collectie van Etos. Deze feestelijke budget make-up look laat ik stap voor stap aan je zien door middel van een foto tutorial. Een sparkling look met een vleugje goud om mee te stralen tijdens de feestdagen!

Kerst Make-up van Etos

De make-up producten die ik voor deze kerst look heb gebruikt komen uit de kerst make-up collectie van Etos. Ik richt me vooral op de ooglook en gebruik daarbij het Etos Kerst Eyeshadow Palette en de Etos Kerst Eyeliner Gold Sparkle. Er is eventueel ook een Metal Sparkle voor als je liever een zilver kleurige eyeliner in je make-up look wilt gebruiken.

etos party makeup

Beide make-up producten zijn van Etos eigen merk en dus ook lekker budget!

etos makeup

Kerst Make-up Look

Deze Kerst make-up look is geschikt voor elke vrouw en heeft net even een wat feestelijker tintje dan de alledaagse make-up look. Ideaal dus voor de komende feestdagen of andere leuke party die op de planning staat!

look 2

Met dit oogschaduw palette kun je vele verschillende looks maken.

  • Make-up tip: Houd er rekening mee dat je iets minder glitters gebruikt als je over wat mooie lachrimpeltjes beschikt.

Hieronder laat ik je door middel van een foto tutorial stap voor stap zien hoe deze look tot stand is gekomen. Onder de foto tutorial vind je meer uitleg over hoe je zelf deze make-up look kunt maken.

Stap 1.1
Stap 1
Stap 2.1
Stap 2
Stap 3.1
Stap 3
Stap 4
Stap 5.1
Stap 5
Stap 6
Stap 7
Stap 7.1

  • Stap 1: De donkere tint (middelste tint van de onderste rij) breng je aan vanaf de buitenooghoek schuin aflopend naar het midden van het bewegend ooglid.
  • Stap 2: De licht roze tint (middelste tint van de bovenste rij) breng je aan over de rest van het bewegend ooglid en onder de wenkbrauw.
  • Stap 3: De goud kleurige tint (middelste tint van het palette) breng je aan in het midden van het bewegend ooglid en laat je mooi doorlopen met de donkere tint. Voor een intenser goud resultaat kun je deze tint het beste met je vingertop op het bewegend ooglid deppen.
  • Stap 4: Ook breng je de goud tint aan onder het oog.
  • Stap 5: Voor een meer sprekende oogopslag omlijn je het oog met een mat zwarte oogschaduw tint (deze zit niet in dit palette). Bij de buitenste ooghoek kun je een kleine wing maken. De binnenooghoek laat je vrij.
  • Stap 6: Breng een paar laagjes zwarte mascara aan op de wimpers.
  • Stap 7: Voor een extra feestelijk effect breng je de sparkle eyeliner aan boven de wing, deze loopt ongeveer vanaf het midden van het oog tot iets voorbij de buitenooghoek. Ook kun je de sparkle eyeliner als highlighter in de binnenooghoek aanbrengen.

etos palette

Note: De extra sparkling oogschaduw tinten kunnen voor wat meer fall-out zorgen, dus zorg ervoor dat je deze tinten goed aftikt met je make-up kwast en deze in je ooglook opbouwt.

look 4

Bekijk ook mijn andere Kerst Make-up Looks!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •