zaterdag, 11 januari 2014

Make-up look Icy Winter

Geschreven door 
Winterse make-up look Winterse make-up look

Zullen we alvast voor een Winterse make-up look gaan?

Hier in Nederland laat de echte strenge winter nog even op zich wachten. Maar dat weerhoud mij er niet van om een mooie icy winter ooglook te maken. In dit artikel laat ik een make-up ooglook zien waar ik de winter als inspiratie heb gebruikt. En met winter bedoel ik kou, sneeuw, ijs en een strak blauwe lucht. De kleuren die ik heb gebruikt zijn dan ook vooral grijs, ijsblauw en glanzend wit. Ben je benieuwd?

Make-up look geïnspireerd door de winter

Winterse make up look afbeelding 2

Winterse make up look afbeelding 4

Voor deze ooglook heb ik mijn kleurige 88-pallet gebruikt. Hier zitten veel verschillende tinten grijs en blauw in. Perfect voor een icy make-up look. Je hoeft natuurlijk niet per se dit 88-pallet te hebben om deze look te maken. Nee, als je even in je make-up stash snuffelt kom je vast wel zulke kleurtjes tegen.

De oogmake-up look How-To

Ik begin met een donkere kleur grijs langs de wimperrand, boven en onder. De binnen ooghoek laat ik vrij en in de buiten ooghoek maak ik een kleine wing. Vervolgens neem ik een donkere kleur blauw, deze breng ik aan in de arcadeboog. Op het bewegend ooglid breng ik een ijsblauwe kleur aan en laat deze overlopen in de arcadeboog. Hierdoor wordt de donker blauwe kleur softer. Onder de wenkbrauw en in de binnen ooghoek breng ik een glanzende witte tint aan als highlighter. Als laatste breng ik met een dun kwastje nog wat lichtjes de ijsblauwe kleur onder het oog aan over de donker grijze tint. Ik zorg ervoor met een blendingkwast dat alle kleuren in elkaar overlopen en alle harde lijnen weg zijn. In het oog op de waterlijn zet ik een lijntje met een nude kleur potlood van Catrice en op de wimpers gebruik ik de waterproof 3D extra black mascara van Make-up Studio.

Winterse make up look afbeelding 1

Winterse make up look afbeelding 3

Wat vind jij van deze ooglook?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •