donderdag, 31 juli 2014

Zomerse make-up look 2014

Geschreven door 
Summer make-up look! Summer make-up look!

Kleurrijke make-up in de Zomer! De Zomer is al in volle gang en we hebben al flink wat warme dagen gehad. Dus vond ik het nu mooi tijd worden om een kleurrijke zomerse ooglook te maken! Voor deze ooglook heb ik me laten inspireren door de kleuren van caribische gebieden. Ik heb vooral blauw en groentinten gebruikt en een vleugje geel voor het zonnige effect. Voor deze zomerse ooglook heb ik mijn kleurrijke 88-pallet gebruikt.

Zomerse oogmake-up look

Kleurrijke oogschaduw in de Zomer afbeelding 2

Om te beginnen heb ik met de turquoise blauwe kleur een lijntje rondom het oog gemaakt, de binnenooghoek heb ik vrij gelaten. Vervolgens heb ik de groene tint aangebracht in de arcadeboog aansluitend in een soort kommaatje naar de buitenooghoek toe. De Lichte rose achtige kleur heb ik aangebracht in het midden van het bewegend ooglid en de gele tint in de binnenooghoek. Ook heb ik de gele tint gebruikt om het lijntje onder het oog door te trekken naar de binnenooghoek zodat alles mooi in elkaar overloopt. Als laatste heb ik een lichte highlighter aangebracht onder de wenkbrauw.

Kleurrijke oogschaduw in de Zomer afbeelding 1

In het oog op de waterlijn heb ik een oogpotlood gebruikt van Catrice in een licht rose achtige tint. Op de wimpers is de mascara van make-up studio waterproof 3d aangebracht.

Hieronder kun je de oogschaduw swatches bekijken.

Kleurrijke oogschaduw swatches

Deze zomerse ooglook zou je kunnen dragen naar bijvoorbeeld een beach party of ander zomers feestje. Zelf zou ik deze look ook gerust overdag tijdens het werk dragen, maar dat is natuurlijk ieder voor zich :-)

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •