zondag, 22 december 2013

Make-up look Kerst 2013 BE Make-up

Geschreven door 
Make-up look met BE Creative Make-up look met BE Creative

Make-up met Kerst. We hebben Kerstavond, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag, dat betekend drie verschillende make-up looks! Dat hoeft natuurlijk niet, maar het is wel leuk om op deze dagen een andere make-up look te maken. In dit artikel laat ik mijn derde make-up look voor de Kerst 2013 zien. Voor de ooglook gebruik ik de oogschaduw van BE Creative Make-up. Het is een wat zwaardere look, dus leuk als je bijvoorbeeld naar een feest gaat, maar het kan ook heel goed voor het Kerst diner :). Kijk hieronder mee naar de ooglook.

Make-up look Kerst 2013 BE Make-up

Voor deze ooglook heb ik drie kleuren gebruikt. De donkere kleur is van BE Creative Make-up in de kleur 002 - Party. De Turquoise kleur is ook van BE Creative Make-up in de kleur 008 - Sparkle. De highlighter is van Emite Make-up. Zoals je ziet zit er een mooie shimmering in de oogschaduw kleuren.

Make up look BE Creative afbeelding 1

Make-up look How-To

Als eerste zet ik boven de wimperrand op het bewegend ooglid een lijntje met een Creamy Kohl Pencil in de kleur zwart. Met de donkere kleur maak ik een soort komma vanaf halverwege de wimperrand naar de buiten ooghoek omhoog naar de arcadeboog. Met de turquoise kleur kleur ik de rest van het bewegend ooglid in. Daarna gebruik ik de highlighter onder de wenkbrauw en in de binnen ooghoek. Hiermee vervaag ik voorzichtig de harde lijnen, niet helemaal, want ze mogen nog best een beetje te zien zijn.

Make up look BE Creative afbeelding 2

Onder het oog zet ik met een dun kwastje vanaf buiten een klein beetje naar binnen een lijntje met de donkere kleur. Ik vervolg de lijn met de turquoise kleur tot de binnen ooghoek en zet de highlighter nog wat extra aan in de binnen ooghoek. Op de waterlijn maak ik een lijn met een nude oogpotlood van Catrice. Ik breng een dikke laag mascara aan met de waterproof 3D extra black van Make-up Studio. Als finishing touch zou je ook nog mooie nepwimpers kunnen aanbrengen!

Make up look BE Creative afbeelding 3

Het is voor mij de eerste keer dat ik oogschaduw van BE Creative Make-up gebruik en ik ben zeer onder de indruk van het merk. De oogschaduw is heel goed gepigmenteerd en werkt erg prettig.

Gebruik jij weleens de make-up van BE Creative Make-up? Zo ja, welke?

Dit was mijn derde make-up look voor de Kerst 2013. Mijn eerste make-up look Kerst 2013 vind je HIER en mijn tweede make-up look voor Kerst 2013 vind je HIER.

Be Dazzled @ XMAS!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •