zondag, 15 december 2013

Make-up Look Kerst 2013 Catrice

Geschreven door 
Kerst make-up met Catrice Kerst make-up met Catrice

Sprankelende Kerst make-up met Catrice.

Het is bijna zover! De Kerst is in aantocht! Maar wat ga je doen met je make-up? Heb je nog geen idee? Ik ga dit jaar een paar mooie Kerst make-up looks maken met verschillende make-up merken.

Voor dit artikel heb ik een grijs-zilver kleurige ooglook met knalroze lippen gemaakt. De meeste make-up producten die ik heb gebruikt zijn van het budgetmerk Catrice, waarvan een paar uit de laatste limited edition Feathers & Pearls. Van deze producten zal ik iets meer laten zien.

Ben je benieuwd? Kijk dan hieronder mee naar deze make-up look voor de Kerst!

Make-up look How-To

Catrice make up look afbeelding 2

Oogschaduw

De twee kleuren oogschaduw (Time Square en Wall Street) die ik heb gebruikt komen uit de Big City Life Collectie, The New York palet van Catrice. Dit is uit een limited edition die niet meer in de winkels ligt. Jammer want ik vind dit een heel fijn palet én hij begint al aardig pan te raken ;). De lichtste kleur breng ik op het gehele ooglid aan. Vervolgens neem ik de donkere grijs/zilver tint. Deze breng ik op het bewegend ooglid aan, van buiten tot binnen ooghoek. Vervolgens neem ik weer de lichtste kleur en laat alles mooi door elkaar vervagen. Hiervoor gebruik ik een blendingkwast. Ook zet ik met de lichtste de binnen ooghoek nog iets meer aan. Onder het oog zet ik een dun lijntje met de donkerste kleur, ik ga niet helemaal door tot de binnen ooghoek. Met de lichtste kleur maak ik het lijntje af tot in de binnen ooghoek. Dat was het betreft de oogschaduw. Niet al te moeilijk dacht ik zo ;).

Catrice make up look afbeelding 1

Eyeliner

Vervolgens breng ik een winged eyeliner aan. Hiervoor gebruik ik de Eye Liner Pen van Catrice in kleur 040. Zo’n eyeliner pen is super handig om te gebruiken. Zeker als je wat moeite hebt om een mooi lijntje te zetten. Iets boven de lijn zet ik een mooie glitter lijn met de Lash & Eye Sparkling Gel. Deze sparkling gel komt uit de Feathers & Pearls Edition. In het oog op de waterlijn heb ik het oogpotlood Made to stay inside eye highlighter pen gebruikt in de kleur 010 In The Mood For Nude. Dit zorgt voor een meer open blik.

Catrice glitter eyelinerCatrice glitter eyeliner 2

Mascara

En natuurlijk moet er nog een flinke laag mascara aangebracht worden. Hiervoor gebruik ik de Better Than False Lashes Volume Mascara van Catrice in de kleur 010. Mijn wimpers zijn absoluut niet lang, maar met deze mascara lijken ze ineens een stuk gegroeid te zijn!

Catrice make up look afbeelding 3

Lipstick

Omdat de ooglook wel feestelijk is maar niet té heftig, vind ik het wel leuk om nog wat kleur toe te voegen. Dus voor deze look een lekker knallend kleurtje op de lippen! De lipstick die ik hier gebruik is uit de Feathers & Pearls Edition in de kleur C01 Charleston's Fame.

Catrice lipstickCatrice lipstick swatch

Nagels

Een make-up look is pas echt af als de nagels ook voorzien zijn van een mooi lakje! Ik vind het bij deze look mooi om in dezelfde tint als de lipstick te blijven. De nagellak die ik hier heb gebruikt komt ook uit de Feathers & Pearls Edition in de kleur C03 Charleston's Fame.

Catrice nagellak

Catrice nagellak swatch

Overige make-up

Als basis heb ik de foundation Anti-Shine Stick Fit Me van Maybelline en de poeder van Sephora gebruikt. De Defining Blush is van Catrice in de kleur 070 Pinkerbell.

Catrice make up look afbeelding 4

Natuurlijk hoef je niet per se dezelfde producten te gebruiken. Kijk eerst even in je eigen make-up stash of je soortgelijke make-up hebt. Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren met deze Kerst make-up look!

De Limited Edition Feathers & Pearls van Catrice is verkrijgbaar tot half Januari 2014 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Naast Catrice heb ik ook een Kerst make-up look gemaakt met BE Creatice make-up en Hema make-up.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •