woensdag, 18 december 2013

Make-up look Kerst 2013 Hema

Geschreven door 
Make-up met Hema Make-up met Hema

Kerst make-up met Hema oogschaduw en glitters!

Dit jaar laat ik drie verschillende make-up looks zien voor de Kerst. In dit artikel zie je mijn tweede look die ik maak met oogschaduw van de Hema.

Make-up van de Hema

Normaal gebruik ik niet zo snel oogschaduw van de Hema, maar ik zag dit doosje, testte wat op mijn hand en dacht: “Die moet ik hebben”! Bruinkleurige oogschaduw geeft bij mij snel een vermoeide uitstraling, dus ik moet voor mijzelf echt warme bruintinten gebruiken zoals brons of met een shimmering erin. Laat dit palletje nou net perfect zijn!

Hieronder zie je het palletje met de vier kleurtjes erin. De exacte naam van dit doosje is Wet & Dry Eyeshadow 05.

Hema oogschaduw doosje

Wat mij aanspreekt aan dit oogschaduwdoosje is de goede pigmentatie. Op de foto hieronder zie je de swatches op mijn vingers. Er komt echt ontzettend veel kleur vanaf! Ik ben onder de indruk.

Hema make up swatches oogschaduw

Make-up look How-To

Hema make up look afbeelding 1

Om te beginnen neem ik de donkerste kleur, rechtsonder. Ik maak een lijntje van het midden naar de buiten ooghoek met een wing. De wing trek ik vervolgens naar binnen, in de arcadeboog, zodat er een soort kommaatje ontstaat. Met deze kleur zet ik ook een kort lijntje onder het oog, van buiten naar binnen.

Daarna neem ik de kleur linksonder uit het palletje. Met deze kleur kleur ik het kommaatje in en laat het iets verder over het bewegend ooglid doorlopen.

Hema make up look afbeelding 2

De goudgele kleur die rechtsboven in het palletje zit breng ik in de binnen ooghoek aan tot aan de bronstint. Ook maak ik met deze tint het lijntje onder mijn oog af van de donkere tint tot in de binnen ooghoek.

De lichtste kleur die linksboven zit gebruik ik onder de wenkbrauw als highlighter en zet ik lichtjes de binnen ooghoek aan.

Met de blending kwast laat ik alle kleuren mooi in elkaar overlopen. De donkerste kleur zet ik hierna nog wat extra aan, want deze lijnen mogen wel wat harder zijn.

Hema make up look afbeelding 3

In de hoek onder mijn wenkbrauw breng ik wat glitters aan met de Luminous Cheeks van de Hema. Dit product breng ik ook als highlighter aan op het jukbeen. Hier is het product voor bedoeld, maar ik vind het leuk dat het ook in de ooglook terug komt.

Hema luminous cheeks glitter make up

In het oog zet ik een lijntje met een nude oogpotlood van Catrice en op mijn wimpers gebruik ik de waterproof mascara van Amati Make-up.

Kerst Nagels

Ik vind een mooie Kerst look pas echt af als de nagels ook mooi zijn gelakt. Voor deze look gebruik ik de Long Lasting Nailpolish van de Hema in de kleur 859. Deze kleur past mooi bij de ooglook en is feestelijk voor tijdens de kerstdagen!

Hema make up nagellak

Overige make-up

Als basis make-up gebruik ik de producten die ik dagelijks gebruik zoals; CC-Cream van LÓreal, Fit Me foundation van Maybelline en poeder van Sephora. Ik heb bij deze look geen blush gebruikt. Op mijn lippen gebruik ik een nude lipglossje van Essence.

Bekijk ook de Catrice Kerst look en de BE Creative Kerst look.

Wat vind jij van de make-up van Hema?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •