zaterdag, 13 april 2019

Make-up Trends 2019 | Opvallende Kleuren Oogschaduw

Geschreven door 
Blauwe oogschaduw, dé make-up trend voor dit seizoen! Blauwe oogschaduw, dé make-up trend voor dit seizoen!

Opvallende kleuren oogschaduw zijn één van de make-up trends die we veel gaan zien in het voorjaar en de zomer van 2019. Felle kleuren zoals blauw, groen, geel en roze zijn erg populair!

Make-up looks met blauwe oogschaduw zie ik de laatste tijd heel erg veel voorbijkomen. Blauw kan een moeilijke kleur zijn in je make-up, maar wanneer je de juiste match te pakken hebt kun je hier een hele stoere en vrolijke looks mee maken.

Make-up Trends | Blauwe Oogschaduw

Blauwe oogschaduw is één van de make-up trends die we in het voorjaar en in de zomer van 2019 veel gaan zien welke tegenwoordig dan ook goed aanwezig is in menig oogschaduw palette.

Een opvallende kleur welke tevens ook heel erg lastig kan zijn. Waarom? Niet elke blauwe oogschaduw tint staat even mooi waardoor je al snel het "blauwe oog" effect kan creëren. En ook die 90's look hoeft niet per se... Dit heeft dan ook vooral te maken met de kleur van je ogen, welke blauwe oogschaduw tint je kiest én hoe je de kleuren op het oog aanbrengt.

Als je het lastig vind om de juiste blauwe oogschaduw tint te vinden welke goed bij jou staat, kies dan een blauw tint welke wat meer richting turquoise gaat zoals in dit palette bijvoorbeeld.

Blauwe oogschaduw kun je op verschillende manieren aanbrengen voor diverse make-up looks. Ga je voor de blauwe smokey-eye of wil je de blauwe tint liever subtiel aan je ooglook toevoegen? Het is allemaal mogelijk! Voor een mooie intense blauwe ooglook kun je het beste het oog (langs de wimperrand) aanzetten met een zwarte tint in de vorm van oogschaduw, een eyeliner of een potlood. Voeg wat glitters toe om je blauwe ooglook festival proof te maken!

Felle Oogschaduw Trend
Makeup Trends Oogschaduw
Makeup Trends
Makeup Trends 2
Makeup
Make Up Trend

Make-up Tutorial met blauwe oogschaduw

In de make-up tutorial die je hieronder kunt bekijken laat ik mijn versie van de blauwe oogschaduw make-up trend zien. De make-up producten die ik heb gebruikt heb ik onder de video nog eens voor je op een rij gezet.

Vond je deze video leuk om te zien? Abonneer je geheel gratis op het YouTube kanaal van Dazzling Beauty zodat je als eerste op de hoogte bent van nieuwe tutorials!

Make-up producten die ik heb gebruikt:

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •