maandag, 24 oktober 2011

Make-up trends herfst/winter 2011/2012

Geschreven door 
Make-up trends Herfst-Winter '11-'12 Make-up trends Herfst-Winter '11-'12

De make-up trends zijn dit seizoen stoer en hip, maar ook chique en krachtig!

De trends zijn eigenlijk 2 tegenpolen van elkaar. Er is de nude make-up look en de opvallende make-up look.

Rood is dé make-up kleur voor dit seizoen!

Rood op je lippen en rood op je nagels. Dit mogen alle tinten rood zijn, van kersenrood, oranjerood tot bruinrood. Gebruik je rood op de lippen, zorg er dan wel voor dat je een rode lipstick of lipgloss heel netjes aanbrengt. Bij deze kleur lippen kun je het beste een rustige oogmake-up aanbrengen. De kattenogen look past hier bijvoorbeeld heel erg mooi bij. Gebruik hiervoor een zwarte eyeliner, oogpotlood of trek een strak lijntje met zwarte oogschaduw.

Make-up trends

Ogen

Naast de kattenogen look zien we deze winter ook nog steeds felle kleuren oogschaduw. Je kunt de ogen met verschillende kleurtjes opmaken ( denk aan de trend colour blocking). Zorg er wel voor dat de kleuren mooi in elkaar overlopen. Of ga voor 1 felle kleur met als basis zwart.

De smokey eyes zijn ook nog steeds de trend dit seizoen. Lekker zwaar aangezette donkere oogschaduw zowel boven als onder het oog. De kleuren zwart en grijs zijn hier heel geschikt voor. Ook kun je eens variëren met donkerpaars of donkergroen. Bij een zware oogmake-up houd je de lippen rustig.

make-up trends

Bij een nude oogmake-up gebruik je lichte pasteltinten. Van brons, beige tot wit en goudtinten. Op de lippen mag een nude lipstick of lichte gloss.

Om je oogmake-up helemaal af te maken, mag er een flinke laag mascara op de wimpers. Of maak je wimpers op in toefjes, dan krijg je echt plukjes wimpers. Dit kun je ook creëeren door wimperplukjes op te plakken. Bij een nude make-up houd je het iets rustiger.

Volle wenkbrauwen

De wenkbrauwen mogen opvallend zijn dit seizoen. Ze zijn vol en zwaar aangezet. Heb je dunne wenkbrauwen? Teken ze dan bij en ga buiten de vorm van je eigen wenkbrauw. Dit kan heel goed met een wenkbrauwpotlood of wenkbrauwpoeder. Of gebruik eventueel een matte bruine kleur oogschaduw.

Stralende huid

Een mooie egale huid krijg je met een goede foundation en poeder die je niet ziet zitten op de huid. Zorg ervoor dat het er natuurlijk uitziet! Dus geen dicht geplamuurde huid!

Breng op de wangen lekker wat rouge aan voor een heerlijk gezond kleurtje! Mooie geschikte kleuren hiervoor zijn perzik en roze.

Wat vind jij van deze make-up trends?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •