woensdag, 30 september 2015

MUA Make-up Academy Ooglook

Geschreven door 
Make-up look met MUA Dusk Till Dawn Palette Make-up look met MUA Dusk Till Dawn Palette

De make-up paletten van MUA Make-up Academy zijn razend populair onder de make-up liefhebbers. Dit omdat de make-up van MUA heel fijn is in gebruik én het heeft ook nog eens een betaalbaar prijsje. Een tijdje terug was ik in Belfast en ben daar een Superdrug winkel binnengelopen. Dit was make-up heaven!! Er was o.a. een heel groot schap met alleen maar MUA Make-up Academy producten. Ik besloot om één MUA palette mee te nemen en dat is de Eyeshadow Palette Dusk Till Dawn.

In dit artikel laat ik een make-up look zien die ik met dit MUA palette heb gemaakt. De ooglook is wat zwaarder aangezet met een vrolijke turquoise touch. Kijk je hieronder mee naar deze make-up tutorial?

MUA Make-up Academy Dusk Till Dawn


Dit MUA oogschaduw palette bevat 12 verschillende kleuren. Het leuke aan dit oogschaduw palette is dat de kleuren best veel van elkaar verschillen. Zo zitten er wat neutrale kleurtjes in, maar ook zwaardere kleuren en vrolijke kleuren. Doordat dit palette zo veelzijdig is, kun je er ook veel verschillende looks mee maken. Het zijn allemaal glanzende tinten, de één wat meer dan de andere. Op de foto hieronder zie je het oogschaduw palette.

MUA pallet

MUA Make-up Look How-To

Ooglook MUA Stap 1
Ooglook MUA Stap 2
Ooglook MUA Stap 3
Ooglook MUA Stap 4
Ooglook MUA Stap 5
Ooglook MUA Stap 6
Ooglook MUA Stap7
Ooglook MUA Stap 7.1

  • Stap 1 De lichte tint gebruik ik als highlighter onder de wenkbrauw en in de binnenooghoek.
  • Stap 2 Met de donkere zwarte tint maak ik een lijntje boven en onder het oog. De buitenzijde laat ik doorlopen in een wing, de binnenooghoek laat ik vrij.
  • Stap 3 De donkerblauwe tint breng ik aan op het bewegend ooglid van buiten naar binnen in een soort driehoek. Dit is goed op de foto te zien.
  • Stap 4 Met de rosé achtige tint blend ik de donker blauwe kleur zodat de lijnen minder hard worden. Deze rosé kleur laat ik tot in de aracdeboog doorlopen.
  • Stap 5 Met mijn vingertop breng ik wat van de turquoise tint aan op het bewegend ooglid, ongeveer in het midden. Hierdoor krijgt de ooglook een frisse uitstraling.
  • Stap 6 Ook breng ik wat van de turquoise tint aan onder het oog, over de zwarte lijn en sluit met de turquoise kleur aan tot aan de binnenooghoek.
  • Stap 7 Als finishing touch nog even een paar laagjes zwarte mascara en klaar is de ooglook!

MUA ooglook

Waar is MUA Make-up Academy te koop?

Zoals ik al aangaf heb ik dit make-up palette van MUA in Belfast gekocht. Gelukkig is MUA make-up tegenwoordig ook in Nederland verkrijgbaar. Een aantal filialen van Kruidvat verkoopt dit merk ook, maar helaas lang niet allemaal. In de webshop van Kruidvat kun je ook wat MUA producten vinden. Het palette Dusk Till Dawn staat daar helaas niet bij. Deze zou je via de MUA Make-up Academy webshop kunnen bestellen. Hier betaal je in Engelse Ponden, dit palette kost hier 4 pond.

Ik ben zeer te spreken over dit leuke budget make-up merk.

Ken jij de make-up van MUA al? Zo ja, wat vind jij ervan?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •