woensdag, 14 oktober 2015

Make-up Revolution London Review & Look

Geschreven door 
Ooglook met Make-up Revolution London Palette Ooglook met Make-up Revolution London Palette

Het budget make-up merk Make-up Revolution London is een echte must-have! Goed nieuws; het is tegenwoordig ook in Nederland verkrijgbaar!

Nu de Herfst is begonnen, de blaadjes zich in prachtige Herfst kleuren transformeren en de dikke truien weer uit de kast gehaald moeten worden is het de hoogste tijd om een Herfst make-up look te maken. Deze ooglook maak ik met het Make-up Revolution London Redemption Palette Iconic 1.

Dit mooie budget make-up palette bevat warme Herfstachtige kleuren, uiteraard is dit palette ook geschikt om te gebruiken in andere seizoenen. Misschien ben je nog niet echt bekend met het merk Make-up Revolution London. Dat kan kloppen, want nog niet zo lang is dit budget merk ook verkrijgbaar in Nederland. Ik kocht dit palette bij een Etos filiaal in Den Haag, helaas is het niet bij ieder filiaal te koop. Gelukkig kun je de producten van Make-up Revolution ook heel gemakkelijk bestellen bij Boozyshop.

In dit artikel vind je een review en een 7 stappen make-up tutorial met het Redemption Palette Iconic 1 van Make-up Revolution. Kijk je mee?

Make-up Revolution London Redemption Palette Iconic 1 review

pallet 2

Het Redemption Palette Iconic 1 van Make-up Revolution bevat 12 prachtige kleuren, 6 lichtere tinten en 6 donkere tinten, een mooie mix tussen glanzend en mat.

Pallete 1

Op onderstaande foto's zie je swatches van de lichte kleuren en van de donkere kleuren en zie hoe mega de pigmentaties zijn!

Swathces licht

Zoals je kunt zien zijn de 4 glanzende oogschaduws heel goed gepigmenteerd. De 2 matte tinten blijven wat achter qua pigmentatie. In de ooglook gebruik ik de donkere matte tint als basis in de arcadeboog, deze is hier heel geschikt voor.

swatches donker

De donkere tinten hebben allemaal een perfecte pigmentatie. Stuk voor stuk zijn het hele mooie oogschaduw kleuren die in combinatie goed te mixen zijn in een ooglook.

Make-up leestip:

Make-up look Redemption Palette Iconic 1 Make-up Revolution

Stap 1
Stap 2
Stap 3
Stap 4
Stap 5
Stap 6
Stap 7
 

Om het wat gemakkelijker aan te geven welke kleuren ik heb gebruikt, nummer ik de tinten van 1 t/m 12. Nummer 1 begint bij de lichtste kleur en loopt op tot de donkerste kleur nummer 12.

  • Stap 1 De lichtste kleur (nr.1) breng ik aan als highlighter onder de wenkbrauw.
  • Stap 2 De matte bruine kleur (nr.5) breng ik aan in de arcadeboog.
  • Stap 3 De bronze tint (nr.7) breng ik op de buitenzijde van het bewegend ooglid aan in een lichte driehoek vorm tot aan het einde van de arcadeboog.
  • Stap 4 De licht bronze tint (nr.6) breng ik aan op de rest van het bewegend ooglid tot in de binnen ooghoek.
  • Stap 5 Met de donkere taupe kleur (nr.10) zet ik onder en boven vanuit de buiten ooghoek een lijntje tot aan halverwege het oog. Aan de buitenzijde maak ik een kleine wing voor het liftende effect.
  • Stap 6 Met de licht bronze kleur (nr.6) trek ik de lijn onder het oog door tot in de binnen ooghoek.
  • Stap 7 Ik breng een paar laagjes zwarte mascara aan van Make-up Studio.

Naamloos 1

Mijn mening over Make-up Revolution London

Na het testen van dit make-up palette ben ik zeer enthousiast geworden over het budget merk Make-up Revolution. De pigmentaties zijn zeer goed, met name van de glanzende oogschaduw tinten. De oogschaduw brengt gemakkelijk aan en is goed te blenden. Wel moet je een beetje oppassen voor fall out. Helaas is dit sneller het geval bij budget merken, maar dat mag de pret niet drukken! Dit palette kost € 4,99 , dus met de prijs/kwaliteit verhouding zit het wel goed.

Make-up tip:

Wat vind jij van Make-up Revolution London?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •