woensdag, 10 december 2014

Essence Come To Town Make-up Look

Geschreven door 
Make-up look Essence Make-up look Essence

In de December maand komen veel make-up merken met mooie Limited Editions. Ik vind het altijd heerlijk om al dat moois op make-up gebied te bekijken. Naast de exclusievere merken hebben ook de budget merken leuke December editions, zoals bijvoorbeeld Esssence. Essence komt regelmatig met Limited Editions, vaak moet je er ook snel bij zijn als je een leuk make-upje uit een bepaalde collectie wilt aanschaffen. Toen ik pas in het Kruidvat was, was dit schap met de Come To Town collectie net neergezet. Het trok eigenlijk gelijk mijn aandacht, dus heb ik wat van deze make-up aangeschaft!

Make-up look Essence

In dit artikel laat ik een feestelijke make-up look zien die ik met een aantal make-upjes van de Come To Town Limited Edition van Essence heb gemaakt. Benieuwd hoe ik dit heb gedaan en welke make-up ik heb gebruikt? Kijk dan hieronder mee!

Essence roze lipstick

Essence oogpotlood

Essence oogschaduwEssence oogschaduw 2

Essence nagellak

Op de foto's hierboven zie je de producten die ik heb gekocht. Deze kleuren spreken mij persoonlijk het meeste aan.

De ooglook

Essence make up look afbeelding 4

Essence make up look afbeelding 7

Essence make up look afbeelding 6

Als eerste heb ik met het potlood een lijntje boven en onder het oog gezet. Deze heb ik niet helemaal door laten lopen tot de binnen ooghoek. In de buiten ooghoek heb ik een kleine wing gemaakt met het potlood. De donkere kleur oogschaduw heb ik vanaf de buitenooghoek tot aan halverwege het bewegend ooglid. De roze kleur breng ik aan over de rest van het bewegend ooglid en boven de donkere kleur. Hiermee vervaag ik de harde lijn van de donkere kleur ook iets mee. De licht grijze tint gebruik ik als highlighter onder de wenkbrauw. De goudkleurige tint breng ik met mijn vingertop aan in het midden van het bewegend ooglid en in de binnen ooghoek, als accent. Ook trek ik met de goud tint de lijn vanaf de binnen ooghoek door tot aan het potloodlijntje onder het oog. Met de donkere kleur zet ik in de buiten ooghoek het potloodlijntje iets meer aan. Als finishing touch breng ik een paar laagjes zwarte mascara aan van Make-up Studio.

Essence make up look afbeelding 8

En natuurlijk mag de felle kleur lipstick niet ontbreken! Ik vind dit een mooi kleurtje én hij bleef ook redelijk goed zitten.

Essence nagellak 2

Om het hele geheel af te maken heb ik mijn nagels gelakt met het setje nagellak. Ben je net als mij geen held met nailart? Dan is dit setje perfect om er op een simpele manier toch iets speciaals van te kunnen maken ;-)! De roze kleur nagellak staat ook weer heel erg mooi bij de roze lipstick.

Essence make up look

Dit is mijn versie van een make-up look met Limited Edition Come To Town van Essence!

Het is een leuke make-up collectie van Essence, heel feestelijk! Dat is dus perfect voor de komende feestdagen! De kleuren die ik heb gebruikt zijn geschikt voor blauwe en grijze ogen, maar ik denk dat het bij bruine ogen ook heel erg mooi zal staan. De oogschaduw voelt wat zachter aan waardoor het heel gemakkelijk is aan te brengen en te blenden. Ook het oogpotlood is wat zachter waardoor je deze ook gemakkelijk kunt vervagen. Het leuke aan de oogschaduw is de verrassende kleur goud in het pallet, dit geeft een extra sprankelend effect aan de ooglook. Ook het nagellak setje is erg leuk om zelf te gebruiken of om bijvoorbeeld cadeau te geven!

Producten die ik heb gebruikt van Essence Come To Town:

  • Eye Pencil 02 Naughty or Nice?
  • Quattro Eyeshadow 02 Naughty or Nice?
  • Lipstick 02 Wrapped in Pink
  • Nail Polish Set Got My List?

En? Ga jij naar de winkel voor deze Limited Edition van Essence?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •