dinsdag, 05 maart 2013

Oogmake-up look met 88-Pallet

Geschreven door 
Kleurrijke make-up 88-pallet Kleurrijke make-up 88-pallet

Ik heb mijn eerste 88 make-up pallet binnen! En wat is hij mooi!

In dit artikel zie je mijn allereerste oogmake-up look met mijn allereerste 88-palette. 88-palettes zijn al een tijdje te koop via webshops of je komt ze tegen op beurzen. Mijn 88-palette heb ik tijdens de uiterlijk verzorgings beurs bemachtigd. Er bestaan verschillende 88-palettes. Ze zijn er in veel verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor een pallet met allerlei verschillende kleurtjes waar ook een klein glans in zit.

Voor mijn eerste oogmake-up look met dit palette heb ik gekozen voor paars (hoe kan het ook anders ;)). Kijk je mee hieronder?

Make-up look 88-palette

88 pallet oogschaduw make up

Make-up tip: Koop hier jouw 88-palette!!

Voor deze look heb ik drie verschillende kleurtjes gebruikt.

88 pallet make up oogschaduw swatches

Een donkere grijstint ( dit is de donkerste kleur in het pallet), een paarstint en een roze achtige parelmoertint.

make up look paars 88 pallet

Ik ben begonnen met de grijze kleur. Deze heb ik als een lijntje onder en boven aangebracht. Vervolgens heb ik de paarse kleur op het bewegend ooglid aangebracht, vanaf de buiten ooghoek tot net iets over het midden naar binnen toe ( dus niet helemaal tot in de binnen ooghoek). Daarna heb ik de lichtste kleur gebruikt in de binnen ooghoek en als highlighter onder de wenkbrauw. Vervolgens heb ik met de paarse kleur nog een lijntje over de grijze lijn aan de onderkant gezet. Daarna heb ik de grijze kleur nog iets meer aangezet in de buiten ooghoek en een klein beetje laten doorlopen in de arcadeboog. Met een blending kwast heb ik alle kleuren mooi in elkaar over laten lopen.

make up look paars 88 pallet 1

Als finishing touch heb ik waterproof mascara van Amati Make-up aangebracht.

De oogschaduw van het 88-palette is heel goed gepigmenteerd en is gemakkelijk te blenden. Ik ben heel blij met dit palette. Er zitten echt super mooie kleuren in. Er zullen zeker meer artikelen verschijnen met oogmake-up looks uit het 88-palette!

Heb jij ook een 88-palette of meerdere in je make-up stash? Zo ja, welke?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •