zaterdag, 04 april 2015

Make-up Look Pasen 2015

Geschreven door 
Make-up look voor de Paasdagen Make-up look voor de Paasdagen

Eieren schilderen, Paaseieren zoeken, Paasontbijt, Paasbrunch, Paasdiner, familie bezoek of gewoon lekker twee dagen relaxen! Ieder viert Pasen weer op z'n eigen manier. Wat je deze dagen ook gaat doen met Pasen, ik heb hier een bijpassende Paas make-up look voor bedacht!

Bij Pasen denk ik al gauw aan de kleuren groen en geel. Maar eigenlijk zien we meer frisse kleurtjes met de Paasdagen zoals blauw, roze, paars enzovoorts. Om een draagbare Paaslook te maken met een verassende touch heb ik de kleuren roze met groen gecombineerd. In dit artikel laat ik je in 5 stappen zien hoe je deze make-up look kunt maken. Kijk je mee?

Make-up Pasen

Voor deze oogmake-up heb ik 5 verschillende kleuren gebruikt. De swatches van deze kleuren zie je hieronder. Een goed oogschaduw palette is eventueel het Crown Brush 35 Colour Smoke It Out Too Palette. Hier zitten 35 prachtige verschillende kleuren oogschaduw in!!

Make up Pasen 15 5

Ik gebruik 3 matte tinten en 2 glanzende tinten. De roze tinten verschillen van heel licht mat, candy roze met een glans en donker mat tegen taupe aan. De groen is een glans oogschaduw in een verfrissende tint en de zwarte oogschaduw is mat. Het is mooi om mat en glans af te wisselen in één look.

Make up Pasen 15

How - To Make-up Look

Make Up Pasen 15
Make Up Pasen 15 Stap 1.1
Make Up Pasen 15 Stap 2
Make Up Pasen 15 Stap 3
Make Up Pasen 15 Stap 4
Make Up Pasen 15 Stap 5.1
Make Up Pasen 15 Stap 5

How - To: Make-up look in 5 stappen

  • Stap 1: Stap 1, zijn eigenlijk 2 stappen, heeft 2 makkelijke handelingen. Je brengt de lichtste tint aan onder de wenkbrauw en in de binnen ooghoek. Met de donkere matte roze tint kleur je de arcadeboog in vanaf de buiten ooghoek naar binnen toe. Je trekt deze kleur net niet door tot de binnen ooghoek.
  • Stap 2: Met de glanzende roze tint kleur je het gehele bewegend ooglid in tot aan de arcadeboog. Je kunt nu al zien dat het een verfrissend effect geeft!
  • Stap 3: Met de groene tint zet je een lijntje onder het oog.
  • Stap 4: Met de zwarte tint maak je een winged eyeliner. Dit kun je natuurlijk ook met een vloeibare eyeliner doen. Doe je het net als ik met oogschaduw, dan blijft de look wat zachter.
  • Stap 5: Als finishing touch en paar laagjes mascara voor het "wauw" effect ;-).

De make-up look lijkt moeilijker dan je denkt, oefening baart kunst ;-)! De groene tint geeft een leuk speels effect naast de roze tinten. In deze make-up look komen ook een paar trendaspecten voor deze Lente in voor.

Voor de gehele make-up look heb ik voor een zacht roze liptint gekozen in de vorm van een gekleurde lipbalm. Ook mag er wat highlighter en blush aangebracht worden. Kies een kleur blush uit die matcht bij de kleuren oogschaduw.

Make Up Pasen 15 2
Make Up Pasen 15 3

Fijne Paasdagen!!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •