dinsdag, 12 maart 2013

Caviar Nails Ciaté

Geschreven door 
Kaviaar nagels met Ciaté Kaviaar nagels met Ciaté

Nail-art met Ciaté nagellak

Balletjes op je nagels met Caviar nagellak van Ciaté! Nail-art is op dit moment helemaal hot! Maar ja, niet iedereen is daar even goed in. Zelf bak ik er dus helemaal niets van, terwijl ik het super leuk en mooi vind. Ik zie vaak prachtige creaties voorbijkomen, echt kunstwerken. Maar gelukkig zijn er tegenwoordig andere mogelijkheden om een leuke nail-art te kunnen maken. Zoals bijvoorbeeld Caviar Manicure van Ciaté. Dit product is al een aantal maanden verkrijgbaar. Het is dus niet zo heel erg nieuw meer, maar ik vind het toch leuk om te laten zien!

Kaviaar met Ciaté nagellak

Ciaté caviar nagllak 1

Toen ik op een stedentrip in Berlijn was kwam ik dit leuke setje van Ciaté nagellak tegen. Ik had er toen al wel van gehoord en het leek me zo cool (kaviaar op je nagels) dat ik deze absoluut mee moest nemen! Op dat moment kon ik kiezen uit drie verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de donkerste variant. Ik ben altijd gek op donkere nagellakjes ;). De basis kleur lak is zwart en de kaviaar balletjes zijn zwart, donker blauw, mint groen en zilver. De meerderheid is donker gekleurd.

Ciaté caviar nagllak 2

Ciaté nagellak

De nagellak en het flesje met de balletjes zitten samen in een doosje verpakt. Ook zit er een beschrijving bij hoe je het aan moet brengen. Het staat allemaal heel duidelijk uitgelegd, ook in het Nederlands. Verder zit er nog een klein trechtertje in.

Hieronder zie je hoe ik de nagellak en de caviar balletjes aanbreng:

Ciaté caviar nagllak 3

Ciaté caviar nagllak 4

Eerst gewoon één laagje nagellak aanbrengen.

Ciaté caviar nagllak 5

Daarna ga je per nagel te werk. Je brengt een tweede laagje nagellak aan. Terwijl deze nog nat is strooi je de caviar balletjes erover heen. Dit kan je het beste boven het bakje doen, zodat je deze met het trechtertje weer terug in het flesje kan doen en je niet balletjes all over the place vindt. Vervolgens druk je de balletjes zachtjes met je vingertoppen aan en laat je het goed drogen, zodat de balletjes goed in de nagellak vast blijven zitten.

Ciaté caviar nagllak 6

Ciaté caviar nagllak 7

Met het trechtertje kun je de overtollige balletjes weer gemakkelijk terug gieten in het flesje.

Ciaté caviar nagellak 8

Het eindresultaat!

Ciaté caviar nagellak 9

Ciate caviar nagellak

Ik vindt mijn nagels super leuk geworden met de Caviar Manicure van Ciaté! Deze nail-art is ook heel gemakkelijk aan te brengen, dus voor iedereen is dit goed te doen.

Nagellak leestip: Ken je de gelnagellak van Pink Gellac al?

Maak jij weleens een nail-art op je eigen nagels? Zo ja, op welke manier?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •