woensdag, 13 juni 2018

Pink Gellac Review

Geschreven door 
Pink Gellac in de test! Pink Gellac in de test!

Pink Gellac belooft 2 weken lang mooi gelakte nagels, maar is dit in real life ook echt het geval? Ik heb het uitgetest en laat je in deze review het resultaat zien.

Benieuwd wat mijn bevindingen zijn van gelnagels met Pink Gellac? In dit artikel vertel ik je er meer over.

Pink Gellac

Pink Gellac belooft dus dat je 2 weken lang mooie nagels zult hebben. Dat klinkt voor mij als muziek in de oren, want helaas heb ik nogal issues met nagellak. Hoe graag ik mooie nagels wil hebben, een 'gewoon' nagellakje blijft bij mij hooguit een halve dag op netjes, daarna gaat het al snel chippen en ziet het er eigenlijk niet meer uit. Gevolg? Ik draag zelden nagellak, maar wil het wel heel graag!

Nog voordat ik Pink Gellac ben gaan gebruiken ben ik tot nu toe één nagellak tegengekomen dat een paar dagen mooi blijft zitten. Ik heb het hier over de gellak van Sally Hansen waarbij je geen lamp nodig hebt. Laat ik er wel even bij vertellen dat ik werkzaam ben in het kappersvak wat de houdbaarheid van nagellak op je nagels niet echt bevordert ;-). Het moet beter kunnen en dat kan het ook! Al eerder heb je ik je door middel van een tutorial laten zien hoe je Pink Gellac kunt aanbrengen. Heb je dat artikel gemist, dan kun je eerst nog even dit Pink Gellac artikel bekijken.

Pink Gellac in de test

Nadat ik de Pink Gellac voor het eerst heb gebruikt heb ik 2 weken lang de houdbaarheid op mijn nagels getest. In totaal heb ik er 3 fase foto's van gemaakt waarbij de eerste foto is genomen toen de gellak net was aangebracht, de tweede foto is het resultaat na 1 week en de derde foto laat zien hoe de nagellak er na 2 weken op mijn nagels uitziet.

Toen ik de Pink Gellac had aangebracht merkte ik dat ik wat voorzichtig was met mijn nagels, maar bedacht al snel dat ik dat niet moest doen. Het moet immers ook goed blijven zitten als ik gewoon aan het werk ben of aan het schoonmaken ben in huis bijvoorbeeld.

Laten we kijken naar de resultaten hieronder.

Dag 1

pink gellac review dag 1

Dag 7

pink gellac review dag 7

Dag 14

pink gellac review dag 14

Pink Gellac Review

Tot mijn verbazing bleef de Pink Gellac langer mooi dan ik had verwacht. Ik heb de nagellak 2 volle weken op mijn nagels laten zitten en ik moet je er wel bij vertellen dat ik het het liefst een dag of 3 eerder eraf had willen halen. Sowieso bleef de gellak in week 1 perfect, daarna begon het iets te chippen wat niet heel storend was. Ik heb hier nog geen gebruik gemaakt van een primer, dus dat zou een goede optie zijn voor de volgende keer. Na 2 weken werd het tijd om de gellak te verwijderen, want het begon meer te chippen en ik vond de uitgroei ook behoorlijk worden. Wat je ook op de foto's kunt zien is dat de kleur van de nagellak na 2 weken wat minder intens is geworden.

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over de houdbaarheid van Pink Gellac, want ik heb nog nooit zo lang mooie nagels weten te behouden!

Pink Gellac Kopen

Ben je ook benieuwd geworden naar de gelnagellak van Pink Gellac? De startersets zijn ideaal om mee te beginnen. Op pinkgellac.nl staan alle producten voor je op een rij. Ook komen er regelmatig nieuwe kleurencollecties in het assortiment, dus kun je eindeloos variëren met de meest trendy kleuren!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •