maandag, 21 mei 2018

Pink Gellac

Geschreven door 
Pink Gellac uitproberen! Pink Gellac uitproberen!

Pink Gellac, hét nagelproduct voor een gelnagellak behandeling wat je zelf thuis kunt aanbrengen!

Wat de Pink Gellac precies is en hoe het werkt laat ik je in dit artikel zien.

Pink Gellac Starterset

Pink Gellac is een super fijne uitvinding voor als je thuis je eigen nagels wilt voorzien van een mooie manicure. Zelf ben ik gek op mooie nagels, maar helaas blijft een nagellak bij mij niet zo heel lang mooi houdbaar (een halve dag hooguit). Toen mij gevraagd werd of ik de Pink Gellac zou willen uitproberen, zei ik daar natuurlijk geen nee tegen!

Bij Pink Gellac kun je beginnen met een starterset. Hier zitten alle benodigdheden in die je nodig hebt voor mooie gelnagels. Er zijn diverse startersets waar je uit kunt kiezen. Afhankelijk van de prijs zitten er een aantal mooie nagellak kleuren in zodat je er gelijk mee aan de slag kunt gaan. Eenmaal enthousiast over de Pink Gellac, dan kun je altijd nieuwe kleuren erbij kopen, want er komen regelmatig nieuwe kleuren collecties uit.

pink gellac aanbrengen

Wat er precies in zo'n Pink Gellac startersset zit laat ik je in mijn tutorial zien die je verderop in dit artikel kunt bekijken.

Pink Gellac Aanbrengen

pink gellac testen

Door middel van een video laat ik je stap voor stap zien hoe je de Pink Gellac bij jezelf kunt aanbrengen. Voor mijzelf was dit een eerste kennismaking met deze nagelproducten, dus ik neem je stap voor stap mee naar het eindresultaat en mijn bevindingen over de Pink Gellac.

Wil je nooit meer een filmpje missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op het YouTube kanaal!

Pink Gellac Kopen

Waar kun je Pink Gellac kopen? Op pinkgellac.nl staan alle producten voor je op een rij. Hier kun je uit de verschillende startersets kiezen en kun je ook bekijken welke verschillende kleuren er allemaal in het assortiment zitten.

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •