woensdag, 19 september 2018

Pink Gellac | Tropical Island

Geschreven door 
Mooie nagels met Pink Gellac! Mooie nagels met Pink Gellac!

Bij Pink Gellac verschijnen er regelmatig nieuwe nagellak kleuren. Van toffe seizoenskleuren, mooie neutrale kleurtjes tot aan party kleuren en all time favorites!

De Tropical Island Collection van Pink Gellac bestaat uit maar liefst 7 trendkleuren en is momenteel helemaal hot met prachtige felle kleuren waaronder de trendkleur paars! Het wordt dus de hoogste tijd om de nieuwste gelnagellak kleuren van Pink Gellac met je te delen.

Pink Gellac

Eerder dit jaar maakte ik voor het eerst kennis met Pink Gellac. Ik testte de starterset uit en ontdekte hoe je heel gemakkelijk gelnagellak thuis aan kunt brengen. In de zomer deelde ik de mooie pastel kleuren van de Vintage Chic collectie. Twee weken lang mooie nagels zonder het tussentijds bij te hoeven werken. Dat is een droom die uitkomt, toch?

Sindsdien ben ik een groot fan van de gelnagellak van Pink Gellac! Pink Gellac komt regelmatig met een nieuwe trendcollectie op de markt. Zo ook weer voor dit seizoen! De Tropical Island collectie is momenteel het nieuwste pareltje.

Pink Gellac Tropical Island Collection

De Pink Gellac Tropical Island Collection doet je denken aan een cocktail in je hand (uiteraard met mooi gelakte nagels) drijvend op je opblaasbare flamingo in een luxe resort ergens op een tropische bestemming. Ook al is de zomer bijna ten einde, dan nóg kun je die heerlijke 'island vibes' terugbrengen op je nagels!

Maar... is deze collectie dan vooral geschikt om te dragen bij mooi zomers weer?

Nee, absoluut niet! Na het testen van alle 7 kleuren ben ik van mening dat de Tropical Island collection het in ieder seizoen heel goed kan doen, dus ook in de herfst en de winter.

Kijk hieronder mee naar de nieuwe trendcollectie van Pink Gellac.

Hawaii Orange #244

Hawaii Orange #244

Cocktail Pink #245

Cocktail Pink #245

Mermaid Pink #246

Mermaid Pink #246

Sorbet Pink #247

Sorbet Pink #247

Midnight Purple #248

Midnight Purple #248

Hot Plum #249

Hot Plum #249

Orchid Purple #250

Orchid Purple #250

Pink Gellac Tropical Island Collection

Pink Gellac Tropical Island Collection

In de video hieronder laat je in een vogelvlucht zien hoe je Pink Gellac zelf heel gemakkelijk op je eigen nagels kunt aanbrengen. Daarnaast komen uiteraard alle kleuren van de Tropical Island collectie nog even voorbij!

Wil je geen filmpje meer missen van Dazzling Beauty? Abonneer je dan geheel gratis op mijn YouTube kanaal!

Hoewel het stuk voor stuk mooie kleuren zijn, zijn Midnight Purple, Orchid Purple en Hot Plum mijn favoriete kleuren!

Ben je enthousiast geworden over de nieuwste kleuren van Pink Gellac? Je kunt de gehele collectie of de kleuren per stuk bestellen bij PinkGellac.nl.

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: « Pink Gellac | Vintage Chic

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •