maandag, 22 april 2013

Makkelijke Nail-Art

Geschreven door 
Makkelijke nail-art tips! Makkelijke nail-art tips!

Nail-Art is op dit moment helemaal hip en hot! Sommige nagels zijn complete kunstwerken! Dit ziet er ontzettend gaaf uit, vind ik zelf. Nagelstylistes kunnen met zoveel precisie hele mooie creaties maken op een nagel. Maar ben je net als ik niet echt goed in nail-art ( ik bak er dus helemaal niks van!), dan heb ik hier een paar leuke oplossingen om toch zelf een mooie nail-art op je nagels te kunnen maken.

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel leuke spulletjes te koop om zelf een makkelijke nail-art te kunnen maken. Zo zijn er nagelstickers in veel verschillende designs met verschillende structuren. Deze nagelstickers zijn er voor je gehele nagel, maar er zijn ook leuke kleine stickertjes bijvoorbeeld in de vorm van bloemetjes e.d. Deze plak je op je mooi gelakte nagel om er net iets bijzonderder te maken. En er zijn tegenwoordig ook allerlei glittertjes, balletjes, stukjes folie enz. om leuk op je nagels te verwerken.

Makkelijke nail art voor thuis

Vrolijke nagel decoraties

Nail art decoraties van Essence

Vijf verschillende nail-art decoraties in één zakje van essence.

Caviar nails met Ciaté

Mooie caviar nails met Ciaté. Hier heb ik eerder een artikel over gemaakt.

Ciate caviar nagellak

Nagelstickers

Hieronder zie je de Color Riche Le Nail Art van L'Oreal:

Nail art stickers LOreal afbeelding 1

Nagelstickers opplakken

Zorg dat je nagels mooi geknipt en gevijld zijn. Verwijder alle nagellak van je nagels, je nagels moeten dus schoon en vetvrij zijn. Er zitten 16 stickers op het velletje met verschillende groottes. Kijk van tevoren even welke maat bij welke nagel past. Vervolgens plak je de stickers netje op je nagels, zorg ervoor dat je niet op de nagelriemen plakt. Probeer ook om de sticker in één keer goed te plakken. Als je ze iedere keer weer los haalt en weer opplakt, dan plakt hij steeds minder goed vast.

Nail art stickers LOreal afbeelding 3

Druk de stickers goed aan en zorg dat alle randjes goed vastplakken. Nu zijn ze natuurlijk veel te lang! Je kan ze gemakkelijk om het uiteinde van de nagel vouwen. Vervolgens vijl je de sticker langs je nagel af. En voila!

Nail art stickers LOreal afbeelding 4

Gemakkelijke nail-art zonder droogtijd! Heel simpel om zelf aan te brengen en heb je er een beetje handigheid in gekregen dan heb je binnen vijf minuten mooie nagels!

Deze nagelstickers van L'Oreal vind ik super goed blijven zitten. Zelfs tijdens mijn werk als hairstyliste blijven ze zeker vijf dagen heel mooi, hierna zijn ze iets meer gaan beschadigen, maar nog steeds niet lelijk. Dit is dus absoluut een aanrader!!

Draag jij weleens nagelstickers of andere easy nail-art stuff?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •