maandag, 08 september 2014

Mijn Nagellak Stash Part 1

Geschreven door 
Mijn nagellak stash part 1 Mijn nagellak stash part 1

Nagellak, welke vrouw heeft het niet? Ik denk dat iedere vrouw wel wat nagellak in huis heeft! De één heeft er misschien maar een paar tussen de 1-5 lakjes, terwijl er ook dames zijn die een hele grote nagellak stash hebben!

Mijn Nagellak Stash, Part 1

Zelf vind ik nagellak heel stiekem geweldig! Voor degene die mij wat beter kennen, weten dat ik niet zo heel vaak nagellak draag. Dat komt voornamelijk door mijn werk. Als kapster hebben je nagels heel wat te verduren, zeker als je ze mooi gelakt hebt. Mijn gelakte nagels kan ik nog geen halve dag mooi houden of er komen alweer beschadigingen op. Bij sommige merken ( en dat zijn vaak ook de wat duurdere) blijft de nagellak wel redelijk goed zitten. Ook zijn er de gellaks, zelf heb ik dit nog niet geprobeerd. Met nepnagels blijft alles natuurlijk ook beter en langer mooi, maar met nepnagels werken vind ik persoonlijk niet zo heel prettig.

Nagellak stash

Dus ik houd het dan maar bij gewone nagellak. En hoe leuk is het om af en toe eens een nieuwe lakje te kopen!! :-)

Leestip: Bekijk ook mijn review van PinkGellac!

Vooral om zo nu en dan eens tussen de budgetmerken te snuffelen naar nieuwe kleurtjes en/of limited editions is heerlijk. Zeker omdat er een aantal merken zijn waarbij de nagellakjes niet zo heel duur zijn. Het is dan leuk en wat makkelijker om een nieuw kleurtje uit te proberen enzovoorts.

Mijn nagellak stash bestaat uit verschillende merken, van budget tot duurdere lakjes. De meeste nagellakjes die ik heb zijn van Amati en China Glaze, dit zijn dan ook mijn favoriete merken. Verder heb ik ook wat budgetlakjes van Catrice en Essence en nog veel meer! Ben je benieuwd welke lakjes er in mijn nagellak stash te vinden zijn? In het filmpje hieronder kun je het eerste deel van mijn nagellak stash bekijken!

Enjoy!!

Bedankt voor het kijken!!

Kijk HIER voor part 2!

Welke kleur en/of merk nagellak is jouw favoriet?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •