vrijdag, 08 maart 2013

BB-CREAM GOSH (review)

Geschreven door 
Review BB-cream van Gosh Review BB-cream van Gosh

Een BB-cream van Gosh. Benieuwd? Ik test hem voor je uit!

BB-creams zijn bijna niet meer weg te denken in de cosmetica branche. Vele merken hebben BB-cream in het assortiment. En er komen nog steeds nieuwe bij.

BB-cream gosh

BB-cream kenmerkt zichzelf als een alles-in-één gezichts cosmetica product. Het verzorgt, beschermt, werkt vochtinbrengend, maakt de huid egaler en er zit een SPF factor in. Dat lijkt mij een ideaal product.

BB-creams zijn er van verschillende merken én in verschillende prijsklassen. Er zijn BB-creams van onder de tien euro, maar je kunt er ook een paar tientjes aan uitgeven. En werken ze allemaal evengoed? Dat is voor veel mensen weer verschillend. Het ligt ook een beetje aan je huidtype en wat je er van verwacht. Ik heb al verschillende BB-creams geprobeerd en er zit per merk zeker wel verschil tussen de producten. In dit artikel vindt je een review van de BB-cream van Gosh.

BB cream GOSH review 2

BB cream GOSH swatch

Ik heb gekozen voor de kleur: 02 beige. Ik kies meestal de kleur beige, omdat die het mooiste bij mijn huid past en het minste opvalt.

Op onderstaande foto zie je mijn huid zonder dat er iets op zit. Zoals je ziet zitten er best wel wat rode vlekken in mijn gezicht.

BB cream GOSH review voor foto

Tijd op de BB-cream aan te brengen!

Op onderstaande foto zie je mijn huid met de BB-cream van GOSH.

BB cream GOSH review na foto

Zoals je kunt zien is mijn huid wel iets egaler geworden na het aanbrengen van de BB-cream.

BB cream GOSH review 1

Mijn ervaring met de BB-cream van Gosh

De BB-cream van GOSH maakt de huid zeker iets egaler. Voor mij net iets te weinig, omdat er vooral op de wangen rode plekken zitten. Ik zou het zo kunnen laten, maar ik doe er toch nog liever wat foundation overheen voor iets meer dekking. Ik heb met name over de wangen twee laagjes BB-cream aangebracht. De kleur is perfect voor mijn huid. De substantie is niet te dik en niet te dun, het is gemakkelijk om aan te brengen en om uit te smeren. Ik vind wel dat de huid een klein beetje drogerig aanvoelt, van mij had deze BB-cream ietsjes verzorgender mogen zijn. Ik heb dan ook een vrij droge huid. Voor mensen met een wat vettere huid is dit dan juist wel weer prettig. Zou ik deze nogmaals aanschaffen? Misschien....

Ik vind dit een aardige BB-cream, niet slecht maar ook niet perfect, een beetje daar tussenin.

Make-up tip: Gosh heeft overigens wel hele fijne foundations!

Overige informatie BB-cream Gosh

  • SPF 15
  • Inhoud: 30ml
  • Prijs € 12,99
  • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren

Wat vindt jij van de BB-cream van GOSH?

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: Lipgloss van Amati »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •