woensdag, 08 mei 2013

BB-cream Rimmel Review

Geschreven door 
BB-cream Rimmel Review BB-cream Rimmel Review

De BB-cream van Rimmel in de test!

BB-Creams zijn niet meer weg te denken in Beautyland! Bijna ieder cosmetica merk heeft wel een bb-cream in de collectie. Bij de meeste kun je uit een paar kleurtjes kiezen. Dat moet ook wel, want de huidskleur is bij vele mensen anders van kleur. Toch vind ik dat er bij sommige merken weinig keuze is qua kleuren. Maar misschien komt dat nog wel. Ik heb zelf al een aantal verschillende bb-creams getest. Maar (vanwege mijn rode plekwangen) ben ik nog niet de perfecte voor tegen gekomen. In dit artikel vindt je mijn review van de bb-cream van Rimmel.

BB-Cream Rimmel Review

De bb-cream van Rimmel heb ik op mijn eigen huid getest. Qua kleur heb ik gekozen voor de 9-in-1 Skin Perfecting Super Make-up Medium. Kijk hieronder mee naar de before en after foto's én mijn review.

Rimmel BB Cream 9 in 1

Wat mij in eerste instantie al aanspreekt over deze bb-cream is dat er een SPF 25 in zit. Dus een hoge bescherming tegen UV.

Rimmel BB Cream 9 in 1 swatch

Op de foto hieronder zie je mijn huid voor gebruik van de bb-cream.

Rimmel BB Cream review voor foto

Op de foto hieronder zie je mijn huid na gebruik van de bb-cream.

Rimmel BB Cream review na foto

Best een verschil toch?!

Mijn conclusie:

Over de bb-cream van Rimmel ben ik best wel tevreden! Mijn rode huid wordt redelijk goed bedekt. Ook voelt deze bb-cream goed aan op de huid. Bij sommige bb-creams heb ik vooraf eerst een dagcrème nodig, maar bij deze van Rimmel vind ik dat niet nodig. Hij verzorgt de huid heel goed.

De kleur is perfect voor mijn huid, ik heb de kleur medium gebruikt. De substantie is ook prima, niet te dun en niet te dik, precies goed eigenlijk. Het smeert goed en is gemakkelijk aan te brengen.

Er zit een hoge SPF in van 25. Dat is ook heel goed, sommige bb-creams hebben een lagere SPF. Ik heb één laagje aangebracht. Meestal breng ik op mijn wangen twee laagjes aan voor een betere dekking. Maar bij deze bb-cream vind ik één laagje oké. Ik zou hier nog wel poeder overheen doen en misschien nog een klein beetje foundation. Zou ik deze bb-cream van Rimmel nog eens aanschaffen?

Jazeker! Ik vind hem best fijn!

Heb jij de BB-Cream van Rimmel weleens gebruikt? Zo ja, wat vond jij ervan?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •