vrijdag, 05 april 2013

Gosh Bronzing Shimmer Powder

Geschreven door 
Gosh Bronzing Shimmer Powder Gosh Bronzing Shimmer Powder

Gosh is een leuk budget merk dat verkrijgbaar is bij het Kruidvat. Gosh heeft allerlei verschillende make-up producten waaronder de bronzing shimmer powder. Ik vond de verschillende kleurtjes met kleine de glimmertjes in het doosje er mooi uitzien, dus besloot ik om deze uit te testen. In dit artikel vindt je een review van de shimmer bronzing powder van Gosh.

Gosh Bronzing Shimmer Powder

GOSH Bronzing Shimmer Powder

De Gosh Bronzing Shimmer Powder bestaat uit vijf verschillende tinten die van donker naar licht onder elkaar in het doosje zitten. Dit is ideaal om als blush en als highlighter tegelijk te gebruiken. Je moet dan met de blush kwast in een rechte beweging door het doosje gaan, zodat aan de ene zijde van de kwast de donkerste kleur zit en aan de andere zijde de lichtste kleur. Als je in een rond draaiende beweging de kwast over de poeder laat gaan, heb je dit effect niet. Zorg ervoor dat de lichtste kleur onder het oog zit en de donkere kleuren als blush. Dan heb je het 2-in1 effect!

GOSH Bronzing Shimmer Powder 2

GOSH Bronzing Shimmer Powder review

Op bovenstaande foto heb ik de bronzing shimmer powder van Gosh aangebracht als blush en highlighter. Er zit een mooie glans overheen.

GOSH Bronzing Shimmer Powder 3

De kleur van deze bronzing shimmer powder van Gosh is 002 Pink.

Mijn conclusie:

De kleuren met de shimmering zijn mooi en goed gepigmenteerd. Alleen de mooiste glimmers liggen vooral bovenop. Dat betekent dus dat als je de poeder meerdere keren hebt gebruikt de shimmering minder wordt. Helaas is dit bij veel budget producten het geval. Ondanks dat blijft het een leuk budget product. Zeker als je niet veel geld aan make-up wilt/hebt te besteden.

Hebt jij de bronzing shimmer powder van Gosh weleens gebruikt? Lijkt het je wat?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •