donderdag, 10 januari 2013

Review: Lip sticker

Geschreven door 
Lipsticker Lip Rock review Lipsticker Lip Rock review

Een lipsticker in plaats van een lipstick. O ja, het bestaat!

Laatst kwam ik dit doosje tegen in de winkel Claire´s. Ik vind dit altijd een leuk winkeltje om even binnen te lopen. Mijn oog viel al snel op dit doosje: Lip Rock. Ze waren er in 2 verschillende kleuren, in rood en zilver. Zelf heb ik alleen de rode meegenomen. Dit had ik eigenlijk nog nooit gezien en ik vond het er wel apart en cool uit zien. Dus dit moest ik gewoon een keer uitproberen. Of het wat is.......? Dat zie je hieronder!

Lipsticker in de test

In het doosje zitten de 2 dingen die je nodig hebt. Lijm voor op je lippen en folie. Er zitten 3 blaadjes folie bij, zodat je er 3x gebruik van kunt maken. Je kan ook echt maar 1x doen met 1 blaadje. Voor een goed resultaat heb ik dus alles gebruikt. De eerste keer deed ik het verkeerd, de tweede keer was ik te ongeduldig en de laatste keer is het aardig gelukt.

Lip stickers review afbeelding 1

Lip stickers review afbeelding 4

Als eerste smeer je de lippen in met de bijbehorende lijm.

Lip stickers review stap 1

Lip stickers review stap 2

Lip stickers review stap 3

Lip stickers review stap 4

Na ongeveer 2 minuutjes drogen ( dit moet echt, anders lukt het niet) plak je een blaadje folie op je lippen met de kleur kant aan de buitenkant ( de eerste keer had ik hem dus verkeerd om gedaan en dan gebeurt er niks). Daarna moet je met de vingertoppen goed aandrukken. Vervolgens haal je de folie er voorzichtig af. Op de rechter foto zie je dus al dat het er nog lang niet zo mooi eruit ziet als op het doosje. Het komt nog geen eens in de buurt!

De plekjes waar dus nog geen folie kleur op zit kun je weer opnieuw doen. Dus eerst weer lijm, wachten, folie erop en kijken of het er beter uitziet. Zo op deze manier kwam er steeds meer kleur op mijn lippen, alleen ze waren na een paar keer nog niet helemaal gedekt. Hieronder zie je mijn eindresultaat.

Lip stickers review afbeelding 5

Tja......

Wil je dit ook eens proberen? Misschien kun je het nog ergens op AliExpres vinden :-).

Mijn conclusie:

Ik had er eigenlijk wel iets meer van verwacht. Het koste best veel moeite om het nog een beetje `mooi´ te krijgen. Jammer, want het idee vind ik wel heel leuk. Natuurlijk niet om overdags naar je werk of naar school te dragen, maar als je bijvoorbeeld een leuk feest aan de hand hebt met een thema ofzo. Ik zal het in ieder geval niet zo snel meer kopen.

Heb jij dit weleens geprobeerd? Zo ja, zag het er mooi uit?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •