maandag, 18 februari 2013

Amati Make-up

Geschreven door 
Amati make-up Amati make-up

Amati Professionel Make-up is een Italiaans make-up merk.

Amati professionel Make-up wordt gekenmerkt door een combinatie van voortdurende innovaties, klasse, originaliteit, hoge kwaliteit en unieke houten verpakkingen. De make-up van Amati wordt veel gebruikt door schoonheidsspecialisten en visagisten. Het make-up assortiment heeft een ruime keuze aan prachtige producten. Van mooie kleuren oogschaduw, dazzling lipglossjes, foundations tot aan prachtige poeders en trendy kleuren nagellakjes. Én alles wat daar tussenin zit!

Make-up van Amati Professionel

Amati respecteert de natuur en dat komt in de gehele lijn tot uitdrukking. Het hout voor de verpakkingen is afkomstig uit beheerde bossen, waar alleen wordt gekapt wanneer dat nodig is. Zo wordt er geen aanslag gepleegd op de natuur en hebben de verpakkingen een prachtige, warme uitstraling!

Amati make-up

Refill

Om dit compleet te maken is er natuurlijk ook een refill systeem. Het refill systeem wordt gebruikt bij de poeders, blushes en oogschaduw. Vooral bij de oogschaduw is het ideaal! Dit geeft namelijk ook de mogelijkheid om zelf een doosje met je favoriete kleurtjes oogschaduw samen te stellen. En als er een kleurtje op is kun je per kleur een weer nieuwe aanschaffen óf je kiest een andere mooie kleur om het doosje mee aan te vullen.

Amati oogschaduw

Prachtige kleuren

Ook de keuze van de kleuren wordt sterk beïnvloedt door de natuurlijke omgeving. Die leidt ertoe dat Amati opvallend veel schitterende en eindeloze kleurencombinaties kent voor ieder type en ieder seizoen.

Amati is een cosmetica product dat is gemaakt met een historie van jarenlange research en een selectie van de meest veilige materialen, huidtolerantie en natuurlijk een excellent resultaat!

Amati make-up

Mijn mening over Amati

Zelf ben ik enorm te spreken over de make-up van Amati Professoinel! Ik gebruik veel van deze make-up producten dan ook zelf en tijdens mijn werk als visagiste. De houdbaarheid is uitstekend goed! Breng je de make-up 's ochtends aan, dan zit het er 's avonds ook nog keurig op! De oogschaduw is zeer goed gepigmenteerd en is heel gemakkelijk te blenden. Als je dit in combinatie gebruikt met één van de fijne mascara's, dan creëer je een fantastische ooglook. Ook de nagellakken zijn lang houdbaar. Met één laagje nagellak krijg je al een mooie kleur, deze is dan licht transparant. Met twee laagjes is deze lak al super dekkend. Nog zo'n fijn product is de groene camouflage stick. Heb je last van rode vlekken of plekjes in het gezicht, dan is dit echt een musthave! In dit artikel heb ik de groene camouflage van Amati gebruikt. Eigenlijk is er helemaal geen product van Amati dat niet fijn is. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, dan wil je eigenlijk niet meer zonder.

Amati make-up kopen

De make-up van Amati wordt vooral door schoonheidsspecialisten en visagisten gebruikt en verkocht. Het is niet te koop in de winkel.

Update: Helaas is de make-up van Amati niet meer verkrijgbaar!

Wat vindt jij van Amati Professionel Make-up? Ken je het merk al of niet? En zo ja, welk product vindt jij fijn?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •