zondag, 24 maart 2013

Roze Mascara

Geschreven door 
Review roze mascara Review roze mascara

Mascara's zijn er in allerlei verschillende kleuren, maar we gebruiken voornamelijk de kleuren zwart en bruin. Maar als je de make-up trends voor de Lente/Zomer 2013 bekijkt, dan zie je dat er vooral veel kleur op de ogen gebruikt mogen worden. En dat zijn felle kleurtjes op de oogleden, maar ook felle kleurtjes op de wimpers!

Laatst was ik op een beurs in België en heb ik twee mascara's van Stargazer meegenomen in de kleuren turquoise en roze. In dit artikel laat ik de roze mascara zien. Deze heb ik getest. Het resultaat? Tja.... Kijk hieronder maar mee.

Roze mascara in de test

Roze mascara

De mascara is best fel van kleur. Maar dat moet ook, anders is de roze kleur niet zo goed te zien.

Roze mascara afbeelding 1

Roze mascara afbeelding 2

Mijn conclusie:

Aan de ene kant ben ik er niet echt weg van, aan de andere kant is het wel weer een grappig effect. Zelf houd ik liever van donker om mijn ogen heen, dan spreken mijn ogen wat meer. Ik zal deze mascara dan ook niet zo snel overdags dragen, maar misschien wel naar een thema feestje ofzo. Ook denk ik dat de roze mascara met een volledig opgemaakt oog er beter uitziet. Bijvoorbeeld met een donkere eyeliner, het effect van de roze kleurige wimpers zal dan wel wat minder zijn.

Draag jij weleens gekleurde mascara? Zo ja, welke kleur gebruik jij weleens?

Benieuwd naar turquoise mascara?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •