woensdag, 09 maart 2016

Sampar Dry Cleansing Make-up Remover

Geschreven door 
Make-up Remover SAMPAR! Make-up Remover SAMPAR!

SAMPAR Dry Cleansing make-up remover is de eerste schuimende make-up remover die het gezicht, de ogen en de lippen reinigt zonder dat je het hoeft na te spoelen met water. Een super snelle make-up reiniger die onzuiverheden, verontreinigende stoffen en zelfs waterproof make-up absorbeert in slechts 2 minuten! Dat klinkt perfect!

In dit artikel vertel ik je wat meer over de make-up remover van SAMPAR en test ik het product uit. Lees je mee?

SAMPAR Huidverzorging

SAMPAR is het eerste City-Urban cosmeticamerk met als motto "Beauty Can Not Stop" en durft de "Double Action" belofte aan te gaan.
Direct zichtbare resultaten. Klinisch bewezen lange termijn werkzaamheid.

SAMPAR is het ideale huidverzorgingsmerk voor de urban city dame die een goede huidverzorging belangrijk vindt, maar soms net te weinig tijd heeft vanwege haar drukke sociale leven.

SAMPAR neemt de uitdaging aan om de huidverzorging naar een hoger niveau te tillen middels het ontwikkelen van exclusieve formules zoals de Urban Advance die in alle SAMPAR producten verwerkt zit. Deze formules zijn ontwikkelt door DR. Patrick Sounigo, de brandowner en ontwikkelaar van SAMPAR in zijn laboratorium in hartje Parijs. Dr. Sounigo heeft met name de interesse om huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die bestand zijn tegen de groeiende milieuvervuiling. Milieuvervuiling heeft duidelijk een negatieve invloed op de huid. Daarom is een aangepaste huidverzorging essentieel voor een mooie en gezonde huid!

SAMPAR Make-up Remover

De make-up remover van SAMPAR is ontwikkelt om het gehele gezicht te reinigen inclusief ogen en lippen. Ook waterproof make-up wordt binnen no time geabsorbeerd. Tijdens De Proefparade kwam ik in contact met het merk SAMPAR en werd deze make-up remover gedemonstreerd. Ik was zeer onder de indruk vanwege de snelle absorberende werking en mijn interesse was gewekt toen bleek dat deze remover óók waterproof make-up gemakkelijk kan verwijderen. Zeker omdat ik zelf een fan ben van waterproof mascara, vanwege mijn snel tranende ogen, was ik benieuwd naar de werking van deze remover. Er zijn maar weinig goede producten die waterproof mascara ook daadwerkelijk goed kunnen verwijderen. Dus tijd om dit product uit te testen!

Gebruiksaanwijzing:

  • Voor het reinigen van het gezicht breng je de remover aan op het gezicht en de lippen, de mousse masseer je zachtjes in. Vervolgens verwijder je het product met behulp van wattenschijfjes.
  • Voor het reinigen van de ogen breng je eerst wat remover aan op een wattenschijfje. Vervolgens kun je met het wattenschijfje de ogen make-up verwijderen.

Make Up Verwijderen 1
Voor het verwijderen van de oogmake-up breng je wat cleansing aan op een wattenschijfje. Vervolgens laat je het een paar tellen op het oog rusten en kun je de make-up daarna wegvegen.
Make Up Verwijderen 2
Links is schoongemaakt met SAMPAR make-up remover. Ik draag waterproof mascara :-)
Make Up Verwijderen 8
Twee pompjes cleansing geeft deze hoeveelheid schuim.
Make Up Verwijderen 3
Het schuim breng je aan op het gezicht en masseer je zachtjes in.
Make Up Verwijderen 4
Met een schoon wattenschijfje haal je het schuim inclusief de make-up van de huid.
Make Up Verwijderen 5
Op de lippen breng je een beetje cleansing aan en masseer je zachtjes in. Met een schoon wattenschijfje haal je de restjes van de lippen af. Voor de test droeg ik een long lasting lipstick.
Make Up Verwijderen 6
Het andere oog moet natuurlijk ook nog schoongemaakt worden ;-).
Make Up Verwijderen 7
Eindresultaat: Een schoon fris gezicht met SAMPAR make-up remover! Zelfs de waterproof make-up is verwijdert!

SAMPAR Make-up Remover Review

Mijn mening: Deze make-up remover maakt zijn beloftes waar door alle make-up te reinigen zonder na te spoelen. Zelfs de hardnekkige waterproof mascara werd verwijdert met dit product. Na het reinigen voelt mijn huid goed aan. Niet vettig, maar ook niet droog, dus eigenlijk perfect. Het enigste wat me opviel was dat het rondom mijn ogen iets prikte tijdens het opbrengen, maar dit trok heel snel weg. Ik moet er wel even bij zeggen dat mijn huid erg gevoelig is, dus ik reageer heel snel op producten. Een fijn product die ALLE make-up van het gezicht verwijdert! Deze oogmake-up remover is ook zeer geschikt om mee te nemen op reis!

De Dry Stically efficiënte formule bevat een detox ingrediënt voor een gezonde stralende huid!

De SAMPAR Dry Cleansing make-up remover bevat geen parabenen, sulfaten en methylisothiazolinone. Geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige huid.

Are you ready to be SAMPARized?

Benieuwd naar dit product? De SAMPAR make-up remover is o.a. hier verkrijgbaar. Voor meer SAMPAR producten kun je ook een kijkje nemen op de website van SAMPAR.

Ben jij al bekend met de huidverzorgingsproducten van SAMPAR?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •