woensdag, 17 februari 2016

Anastasia Brow Definer Review

Geschreven door 
De Brow Definer van Anastasia in de test! De Brow Definer van Anastasia in de test!

Anastasia Brow Definer voor perfecte wenkbrauwen!

De Brow Definer is een nieuw product in de wenkbrauwmake-up lijn van wenkbrauw goeroe Anastasia. Het is een wenkbrauwpotlood die op drie verschillende manieren gebruikt kan worden en zorgt voor de perfecte wenkbrauw voor elke vrouw!

De wenkbrauw is één van de belangrijkste punten in het gezicht die voor de uitstraling zorgt. Een goed wenkbrauwproduct is dan ook geen overbodige luxe. In dit artikel laat ik je de Brow Definer van Anastasia zien, hoe het product werkt en met before en after foto's. Kijk je mee?

Anastasia Beverly Hills

Het is geen geheim dat de wenkbrauwmake-up lijn van Anastasia Beverly Hills algemeen bekend staat als de nummer 1 van de wereld. Niet in de laatste plaats omdat celebrities als Jennifer Lopez, Kim Kardashian en vele beroemde fotomodellen hun wenkbrauwen laten stylen door Anastasia. Maar ook door de perfecte kwaliteit van het uitgebreide assortiment aan wenkbrauwproducten. Anastasia laat vrouwen er beter verzorgd uitzien, want goed gestylde wenkbrauwen zorgen voor sprekende ogen en een stijlvolle uitstraling.

anastasia eyebrow definer

Anastasia Brow Definer

De Brow Definer van Anastasia is een uitschuifbaar wenkbrauwpotlood. Op deze manier kan de punt ook niet beschadigen en dat is heel belangrijk want het is geen gewone punt. De punt van het wenkbrauwpotlood heeft een driehoekige vorm met een scherpe dunne punt, een iets dikkere achterzijde en een brede zijkant. Hierdoor kan de Brow Definer dan ook op drie verschillende manieren gebruikt worden.

  • Dunne lijntjes: met het scherpe deel van de punt kun je dunne streepjes trekken om zo het effect van fijne wenkbrauwhaartjes te creëren.
  • Medium: met de dikkere achterzijde van het potlood kun je wat dikkere haarstreepjes creëren.
  • Breed: met de brede zijkant van het potlood kun je de wenkbrauw inkleuren met dikkere strepen.

Ook bevat de Brow Definer een handig borsteltje om de wenkbrauwen in model te borstelen.

Anastasia Brow Definer 1
Anastasia Brow Definer 2

De Anastasia Brow Definer is in 10 verschilende tinten verkrijgbaar, voor iedere haar- en huidskleur is er een tint die daarbij past.

Anastasia Brow Definer Voor & Na

Het wordt tijd om de Brow Definer uit te testen! Zoals je kunt zien op de twee linker foto's hieronder zijn mijn wenkbrauwen van nature heel licht van kleur. Passend bij mijn haar- en huidskleur gebruik ik de Brow Definer in de tint Blonde.

Anastasia Brow Definer 3
Anastasia Brow Definer 4
Ansastasia Brow Definer 5
Anastasia Brow Definer 6

Anastasia Brow Definer Review

Persoonlijk ben ik zeer onder de indruk van de Brow Definer van Anastasia. Het wenkbrauwpotlood is heel gemakkelijk in gebruik en super handig vanwege de vorm van het potlood. De kleur Blonde past perfect bij mijn haar- en huidskleur en het product blijft netjes de gehele op zijn plaats.

De Anastasia Brow Definer is een perfecte aanvulling op je oogmake-up!

Ben jij al bekend met de wenkbrauwproducten van Anastasia Beverly Hills?

Be Dazzled!!

1 Reactie

  • Reactielink Mariska vrijdag, 19 februari 2016 08:26 Geplaatst door Mariska

    Ziet er echt super uit! Deze wil ik ook proberen :D

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •