woensdag, 17 december 2014

3 Make-up tips voor de feestdagen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(6 stemmen)
Make-up tips voor een glamour look Make-up tips voor een glamour look

Met deze 3 make-up tips tover je je make-up look om in een glamour look voor tijdens de feestdagen!

De feestdagen komen eraan! Dus het is de hoogste tijd om wat feestelijke make-up tips te delen. Hoe maak je van je make-up look een echte glamour look op een makkelijke manier? Hieronder vind je mijn 3 make-up tips om naast je regulair make-up look toe te passen voor een Dazzling effect!

Make-up tips

Highlighter

Make up tips

Highlighter, misschien ken je het al, maar misschien ook niet. Op de foto hierboven laat ik drie verschillende highlighters zien van verschillende merken in verschillende prijsklasses. Mijn persoonlijk favoriet is die van Nars in de kleur Albatros, deze heb ik ook gebruikt in mijn make-up look.

Make-up tips voor de Kerst

Er zijn een paar plekken in het gezicht waar je dit kan toepassen. De mooiste vind ik aan de buitenkant in een soort komma naast het oog. Op de foto hierboven kun je dat heel goed zien. Het geeft wat meer glow aan je uitstraling en als het licht de highlighter vangt dan geeft dat een glamoureus effect. Je kunt ook een beetje van de highlighter op het voorhoofd (uitstekende deel), op de neus (uitstekende deel), boven de bovenlip boven de cupidoboog en op de puntje van de kin aanbrengen. Pas wel op dat je niet teveel gebruikt! Het moet een klein accent zijn dat niet te veel opvalt.

make up tips NARS highlighter 1

Nars Albatros :-)

Nepwimpers

make up tips nepwimpers

Bij een feestelijke glamour look horen natuurlijk ook nepwimpers! De wimpers zien er een stuk voller uit én het maakt de ooglook gelijk af. Ik gebruik hier nepwimpers van het budgetmerk Catrice. Dit zijn halve wimpers die je alleen aan de buitenzijde van het oog plakt, hierdoor krijg je wat meer een liftend oog met een cat-eye effect.

make up tips ogen

I Like It!!

Glitters

make up tips met MAC

Bij een feestelijke make-up look mogen natuurlijk geen glitters ontbreken! Het is niet de bedoeling dat je teveel gebruikt, want anders krijg je een discobal effect ;-). Ik gebruik de glitters in mijn binnenooghoek en laat het boven en onder het oog iets doorlopen in de oogschaduw. Hierdoor creëer je een sprankelende oogopslag! De glitters die ik heb gebruikt komen uit de Limited Edition set van MAC die je op de foto hierboven kunt zien. Dit setje ligt al een paar weken in de winkels en is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Wil je ook zo'n mooi setje, dan moet je er snel bij zijn, want het gaat heel hard en op = op. Maar je kunt natuurlijk ook glitters van een ander merk gebruiken. Bekijk hier de mooie glitters van MAC!

make up tips ogen

Dit waren mijn 3 make-up tips voor een glamour look tijdens de feestdagen. Het zijn een paar kleine handelingen die heel goed te doen zijn voor iedereen. De nepwimpers kunnen eventueel wat lastiger zijn om op te plakken. Gebruik daarom ook eerst halve nepwimpers zoals ik heb gebruikt. Verder hoef je natuurlijk niet per se de merken te gebruiken die ik heb gebruikt.

Bekijk ook mijn Kerst make-up look 2014.

Succes met jouw glamoureus make-up look!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •