maandag, 05 januari 2015

Mijn favoriete make-up van 2014

Geschreven door 

2015 is van start gegaan, dat betekent een heel nieuw jaar om leuke blogposts te maken! Dit artikel is dan ook mijn eerste post van 2015 :-).

Graag neem ik je nog even mee naar het afgelopen jaar naar mijn favoriete make-up producten. Begin 2014 heb ik een grote opruiming gehouden in mijn make-up stash. Ik heb toen alles uitgezocht en een deel daarvan weggedaan. Er zaten oude producten bij, kleuren die ik niet gebruik of die niet bij mij staan enzovoorts. Ik begon een frisse start met alleen make-upjes die ik fijn vond. Natuurlijk zijn daar in het afgelopen jaar wat producten weer bijgekomen. Als make-up liefhebber moet je natuurlijk niet te weinig hebben hé!! Hahaha ;-)! Ik had een aantal producten op mijn wishlist staan en die lijst is nu wel een klein beetje gekrompen.

Fijne make-up in 2014

In dit artikel laat ik mijn favoriete make-up van 2014 aan je zien. Er zitten wat producten bij die ik al langer gebruik en producten die ik pas sinds vorig jaar gebruik. In het filmpje hieronder laat ik ze stuk voor stuk aan je zien inclusief een mini review van elk product. Onder het filmpje kun je de namen, merken en kleurnummers van de make-up producten bekijken.

Bedankt voor het kijken én vergeet niet om gratis te abonneren op het Youtube kanaal van Dazzling Beauty!

Mijn favoriete make-up op een rij

Dat is een mooi rijtje make-upjes dacht ik zo! Natuurlijk blijven dit voor nu ook nog mijn favorieten, wel heb ik de afgelopen week (tijdens mijn vakantie) wat nieuwe make-up aangeschaft wat nu ook al favorieten zijn. Bekijk hier de shoplog!!

Ik ben benieuwd naar jouw favoriete make-up!

Bij deze wens ik iedereen nog even de beste wensen en een Dazzling New Year!!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  • Plaatsen waar ik ben geweest

    +
    -
    X