woensdag, 24 december 2014

Make-up look kerst 2014

Geschreven door 
Kerst make-up look 2014 Kerst make-up look 2014

Tijdens de feestdagen dost iedereen zich altijd ietsjes meer op dan normaal. Voor tijdens het kerstontbijt, kerstbrunch en/of kerstdiner trek je je mooiste kleding uit de kast! Daarbij wil je natuurlijk ook dat je haar en make-up en feestachtig uitzien! Heb je nog geen idee wat je met je haar kunt doen? Neem dan eens een kijkje bij deze blogpost. Voor een mooie make-up look kun je op deze pagina blijven. In dit artikel laat ik mijn make-up look zien voor Kerst 2014.

Sprankelende Kerst make-up

Dit jaar maak ik een Kerst make-up look met sprankelende smokey eyes met zwart, roze en peach kleurige glitters. Perfect voor de feestdagen! Kijk je hieronder mee?

Een sprankelende smokey eyes met wing!

Kerst make up afbeelding 2

Zoals je op de foto's kunt zien is de oogmake-up look wat zwaarder dan normaal. Maar dat mag ook wel met de feestdagen! Ook komen er bij mijn ooglook wat glitters aan te pas voor het sprankelende effect.

Welke producten ik heb gebruikt

De make-up producten die ik heb gebruikt zijn van Urban Decay Naked Basics palette, 2 pigments en 1 glitter van MAC en de mascara en oogpotlood zijn van Make-up Studio.

Kerst make up swatches Naked Basics

De basic kleuren oogschaduw komen uit het Naked Basics pallet, zie de foto hierboven. Van links naar rechts zijn de kleuren: Crave, W.O.S. en Venus.

Kerst make up swatches MAC

De pigments en glitters zijn van MAC, zie de foto hierboven. Van links naar rechts zijn de kleuren: Heritage Rouge, Tan en Reigning Riche.

Natuurlijk hoef je niet per se deze merken te gebruiken.

Make-up Kerst How-To

Kerst make up afbeelding 1

Om te beginnen heb ik het gehele ooglid van de wimperrand tot aan de wenkbrauw met de basiskleur W.O.S. aangebracht. Daarna heb ik de pigment Heritage Rouge (paarse kleur) op het gehele bewegend ooglid aangebracht. Met een blendingkwast heb ik de lichte pigment Tan (licht roze) in de arcadeboog aangebracht en met de donkere kleur geblend, zodat de twee kleuren mooi in elkaar overlopen. Vervolgens heb ik de lichte basis kleur Venus aangebracht als highlighter onder de wenkbrauw. Met de zwarte kleur Crave heb ik een winged eyeliner gemaakt, ook heb ik een lijntje onder het oog gemaakt met deze zwarte kleur. Vervolgens heb ik de paarse pigment lichtjes over het donkere lijntje onder het oog aangebracht, zodat de lijn iets minder hard word en meer bij het geheel past.

Kerst make up afbeelding 4

Als finishing touch voor een sprankelend effect heb ik de glitters aangebracht. Deze heb ik vooral in de binnen ooghoek aangebracht en onder en boven het oog iets meer door laten lopen. De glitters mogen best te zien zijn in deze ooglook!

Kerst make up afbeelding 3

Op de waterlijn heb ik een zwart lijntje gezet voor meer smokey effect en op de wimpers boven en onder een dikke laag mascara. Je zou eventueel bij deze ooglook ook nog nepwimpers kunnen opplakken, maar die heb ik achterwege gelaten.

De lippen

Kerst make up lipstick

Omdat de ooglook vrij zwaar is, is het belangrijk dat de lippen wat minder opvallen. Ik heb gekozen voor een licht roze kleur lipgloss, daarover heen heb ik wat van de glitters aangebracht die ook in de ooglook zitten. Op deze manier blijft de gehele make-up look één geheel! Op de foto hierboven lijkt het in de close up op donkere spikkels op mijn lippen, maar in het echt ziet dit er heel sprankelend uit!

Voor meer make-up tips voor de feestdagen kun je deze blogpost bekijken. In deze haartutorial laat ik 3 gemakkelijke opsteekkapsels voor de feestdagen zien.

Welke make-up look draag jij met Kerst? Ga je ook voor een wat zwaardere look of houd je het neutraal?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •