donderdag, 30 mei 2013

Opbergtips voor je make-up stash

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(2 stemmen)
Make-up netjes opruimen Make-up netjes opruimen

Opgeruimd staat netjes: Make-up Stash!

Lippotlood, lipgloss, lipstick, lip stain, lip liner, lippenbalsem…de gemiddelde beauty addict heeft alleen al qua lipproducten een complete kast nodig om alles in op te bergen. We zien erg graag mooi en verzorgd uit en we hebben onze perfect opgemaakte gezichtjes te danken aan al die fijne producten die er vandaag de dag te verkrijgen zijn. Maar…hoe bewaar jij je make-up? Grote kans dat het op een hoop in een tas of doos ligt en dat je soms minutenlang op zoek bent naar dat ene fijne crèmetje of die mooie kleur eye shimmer.

Ben je van nature niet zo’n ster in organiseren en opruimen? Dan komen deze 4 tips jou vast heel goed van pas: hier volgen vier manieren om je make-up in op te bergen. Vanaf nu is jouw make-up stash, net als je make-up, tot in detail verzorgd!

4 opbergtips voor make-up

Make-up Koffer

makeup storage 1

Dit is niet verrassend: er zijn heel veel mooie make-up tool kits te vinden, met verschillende vakjes om al je producten in op te bergen. Dit model heeft iets weg van een viskoffertje: zodra je hem openmaakt schuiven de verschillende bakjes over elkaar heen naar buiten. Sorteer je make-up spulletjes op product per bakje: zo kun je nooit iets kwijt raken!

make up koffer | Opbergtips

Make-up in glazen vaasjes

makeup storage 2

Erger je je ook altijd aan de make-up kwasten die over de bodem van je make-up tasje rollen? Een handige manier om je kwasten op te bergen, is om kleine (glazen) vaasjes met bijvoorbeeld zand, gekleurde steentjes en kralen of (zoals op de foto te zien is) koffiebonen te vullen! De kwasten blijven rechtop staan waardoor ze mooi schoon blijven. Bovendien ziet het er ook nog eens heel leuk uit, dus zet ze op je dressoir of make-up tafel want ze mogen best gezien worden!

Laatjes met make-up

makeup storage 3

Laatjes! Een simpel ladekastje voldoet al. Het is dan verder aan jou hoe je de laatjes inricht. De meesten zullen per laatje een product opbergen, maar je kunt het ook anders doen! Denk aan een kleur of merk per laatje, het is maar net wat je zelf het fijnst vindt. Met deze manier van opbergen loop je wel weer het risico om er alsnog een rommeltje van te maken, wanneer je alles los in de laatjes legt. Om dit te voorkomen kun je bijvoorbeeld plastic doosjes met vakjes kopen, of de kartonnen binnenkant van een doos waar glazen in bewaard zijn (maar dan moet je wel net glazen gekocht hebben natuurlijk).

Opbergzakken voor make-up

makeup storage 4

Ken je ze nog, die plastic opbergzakken met vakjes die bij de Expo en de Xenos te koop zijn? Vroeger vulden we ze met foto’s of sieraden, maar waarom zou je er je make-up niet in opbergen? Je hebt ze ook voor schoenen, en die vakjes zijn net ietsje groter waardoor het de perfecte manier is om make-up in op te bergen. Omdat de opbergzak van doorzichtig plastic gemaakt is kun je goed zien wat waar opgeborgen is, maar je kan op elk vakje ook een sticker plakken met het betreffende product (of merk!).

make up organiser

Op welke manier heb jij je make-up opgeborgen?

Be Dazzled!!

Meer in deze categorie: Make-up Organizer »

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •