maandag, 25 februari 2013

Make-up Organizer

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(1 Stem)
Make-up netjes opgeruimd Make-up netjes opgeruimd

Je dagelijkse make-upjes netjes opgeruimd en gemakkelijk bij de hand?

Dat kan met deze leuke en handige make-up organizer.

Laatst was ik bij het kruidvat en kwam ik deze handige make-up organizer tegen. Ik had deze al eerder in het kruidvat krantje zien staan en dacht; hé dat is handig! Vooral gewoon voor de dagelijkse make-up spulletjes die ik iedere dag gebruik. En daar is dit opbergsysteem precies groot genoeg voor.

Ik heb een behoorlijke toilettafel met 9 grote laden waar de rest van mijn make-up en andere beautystuff in opgeborgen zit. Voor de dagelijkse make-up moest ik altijd in de make-up la duiken om elke dag weer opnieuw te zoeken naar mijn favorieten. Eigenlijk moet ik voor in de lades ook een soort opbergsysteem bedenken, zodat het er allemaal wat netter in ligt. Dus als iemand een tip heeft, dan lees ik hem graag onderaan dit artikel bij de reacties!

make up organiser

Make-up organizer

Make up opbergen afbeelding 1

Zo ziet het doosje eruit waar de organizer in zit. Er is keuze uit drie verschillende soorten. Zelf leek deze mij het handigst en ik vind dat ie er ook leuk uit ziet! Want het oog wil ook wat natuurlijk ;)!

Glazen make up organizerGlazen make up organizer 2

Zo ziet de make-up organizer eruit. Het zijn drie vakjes, één groot vakje en twee kleine vakjes.

Tijd om de make-up spulletjes er in te zetten!

Make up opbergen afbeelding 2

Taaaadaaa!!

Zoals je ziet zit er van alles in; bb-cream, poeder, kwasten, wenkbrauwpotlood, lipgloss, oogschaduw. Ik zie dat ik de mascara hier nog niet erbij had gedaan, maar die past er ook nog gemakkelijk in. Met deze spulletjes zit hij ook nog niet bom vol. Dus er zou nog meer bij kunnen.

Make up opbergen afbeelding 3

Deze make-up organizer heb ik bij het kruidvat gekocht. Ik weet niet precies meer hoeveel hij kostte, maar in ieder geval tussen de € 5,- en de € 10,-. Er waren drie verschillende, ééntje was nog iets groter en de ander ongeveer even groot, maar beide waren anders ingedeeld.

Gebruik jij ook een handig beauty opbergsysteem? Let me know bij de reacties hieronder!

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •