maandag, 25 maart 2013

Gezichtsmasker Botanical Choice

Geschreven door 
Een zelf warmend gezichtsmasker! Een zelf warmend gezichtsmasker!

Het gezichtsmasker Anti-Stress Heat Therapy van Botanical Choice, een self-heating mask. Ontspannend en verstevigend, zelf warmend, abrikoos en avocado, nou dat klinkt allemaal heel fijn, toch? En vooral het zelf warmende!

Een zelf warmend gezichtsmasker, ik ben benieuwd. Jij ook? Tijd voor een review!

Gezichtsmasker review

Anti stress heat therapy 1

De verpakking ziet er al gezellig uit. Dit soort verpakkingen trekt mij altijd wel aan.

Anti stress heat therapy 2

Ingrediënten

Anti stress heat therapy 3

Het smeerseltje

Anti stress heat therapy 4

De substantie van het gezichtsmasker voelt jelly achtig aan en heeft een roze doorzichtige kleur. Het ruikt lekker, naar abrikozen! Voordat je het masker aanbrengt moet je het gezicht goed reinigen met warm water. Vervolgens laat je het gezicht vochtig, dus je droogt het niet af. Daarna breng je het masker aan. Het masker smeert gemakkelijk uit. Het is niet te dik en niet te dun. De inwerktijd is 15-20 minuten. Nu moet het masker dus warm worden.

Oké, het werd wel iets warmer, maar niet heel erg warm. Ik had hier wel iets meer van verwacht. Het voelde meer een beetje lauw aan. Op de verpakking staat: "Alsof u met een warme handdoek wordt behandeld". Dit ervaarde ik dus niet. Ondanks dat het masker niet zo heel warm werd, voelde het wel prettig aan. Ondanks mijn gevoelige huid, had ik bij dit gezichtsmasker absoluut geen irritaties!

Na de inwerktijd heb ik het masker eraf gespoeld met lauw warm water. Mijn huid voelde heerlijk zacht, schoon en verzorgd aan. Mijn huid zag er na het masker ook wat rustiger uit. Dus de rode vlekjes waren rustiger geworden.

Mijn conclusie:

Is het een aanrader? Ja! Ik zou dit gezichtsmasker zeker nog een keer gebruiken. Ondanks dat het niet heel warm werd, vind ik het toch wel een prettig masker.

Dit masker heb ik gekocht bij de DIO Drogisterij. De prijs weet ik niet precies meer, maar het was ongeveer tussen de € 1,- en € 2,-.

Heb jij weleens een gezichtsmasker van Botanical Choice gebruikt?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •