zondag, 16 juni 2013

Masker Choco Late Kruidvat Review

Geschreven door 
Chocola op het gezicht! Chocola op het gezicht!

Een chocolade gezichtsmasker, dat klinkt bijzonder lekker!

Meestal probeer ik één keer per week een gezichtsmasker te gebruiken, maar dat gebeurt jammer genoeg niet altijd. Mijn huid is op dit moment wat onrustiger, dus het is de hoogste tijd om een maskertje te gebruiken. Ik kwam laatst dit masker bij het Kruidvat tegen; Choco Late van Kruidvat. Mmmm chocola! Tijd om te proberen. Lees verder voor mijn review van dit gezichtsmasker.

Review chocolade masker Kruidvat

Kruidvat heeft een gehele eigen huidverzorgingslijn waaronder diverse gezichtsmaskers.

De verpakking

Chocolate masker 1

Wat fijn is aan deze verpakking is dat het voor twee keer gebruik is. Er zitten twee zakjes aan elkaar vast die je gemakkelijk van elkaar los kan maken. Soms heb je een wat groter zakje waar eigenlijk teveel masker in zit voor één keer gebruik. Omdat je de verpakking dan moet openmaken kun je de rest eigenlijk niet echt meer bewaren. Maar bij dit masker kun je er dus heel goed twee keer van doen. In beide zakjes zit ook precies genoeg product voor gebruik. De inhoud per zakje is 8 ml.

Chocolate masker 2

Voor een ontspannen en zachte huid, klinkt goed!

Ingrediënten

Chocolate masker 3

Smeren maar!

De geur van het masker heeft wel iets weg van chocola, maar niet extreem. Het ziet er uit als lichtkleurige chocoladepasta, je zou bijna een hapje nemen ;) De substantie voelt goed aan, niet te dik en niet te dun. Dat vind ik altijd prettig om op te smeren.

Chocolate masker 5

Op beide foto's zie je de substantie nadat ik het net opgesmeerd heb.

Chocolate masker 6

Ik heb bij veel maskertjes dat het wat gaat prikken op de huid. Bij dit masker was dat op de onrustige plekjes alleen in de eerste 30 seconden het geval. Daarna trok dat prikkende gevoel weg. Het masker werd niet hard, het droogde ietsjes in. Ik heb het masker 15 minuten laten inwerken en het voelde gedurende de inwerktijd goed en verfrissend aan op de huid.

Nadat ik het masker had verwijderd zag ik duidelijk dat mijn huid iets rustiger was geworden. Ook voelde mijn huid verzorgt en zacht aan.

Aanrader? Ja!! Zeker als je net als mij ook een gevoelige/droge huid hebt.

Heb jij dit masker weleens geprobeerd? Wat vond je ervan?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •