vrijdag, 16 september 2016

Institut Karité Paris Shea Hand Cream Review

Geschreven door 
Ultra Riche Hand Cream Institut Karité Paris! Ultra Riche Hand Cream Institut Karité Paris!

Institut Karité Paris staat internationaal bekend als The House Of Shea. Shea (karite-nootolie) is al eeuwen uniek om één van s'werelds mooiste beauty geheimen. Het wordt dus de hoogste tijd dat Dazzling Beauty één van de producten gaat testen!

In dit artikel vind je een review van Institut Karité Paris Shea Hand Cream. Lees je mee?

Institut Karité Paris

Het beauty merk Institut Karité Paris is een Frans merk en komt uit de stad van de liefde, Parijs! Het natuurlijke en actieve ingrediënt Shea is terug te vinden in alle producten van Institut Karité Paris en gebruikt verschillende structuren van Shea, zoals boter, crème en olie, om aan alle verschillende huidtypes met de nodige huidbehoeftes te kunnen bedienen. Voor elke huidtype is er dus een geschikt verzorgingsproduct van Institut Karité Paris te vinden.

Geïnspireerd op The Parisian Dream en Paris Chique heeft Institut Karité Paris kleurrijke en stijlvolle Haute Couture verpakkingen ontwikkeld en delicate en hoogwaardige parfums uitgekozen voor de producten.

Shea Hand Cream en Foot Cream

Institut Karité Paris heeft een paar verschillende handcrèmes op de markt gebracht met elk een eigen werking en geur. Daarnaast is er ook een Ultra Riche Foot Cream voor de verzorging van de voeten.

Het is belangrijk om je handen en voeten te verwennen. Vooral die voeten willen we qua huidverzorging nog weleens overslaan. Een dagelijkse hydratatie is noodzakelijk om uitdroging en droogheid van de huid te voorkomen.

Shea Butter is rijk aan vitamine A en heeft een zeer voedende, hydraterende en verzachtende werking voor de droge huid. Alle hand- en voetcrèmes van Institut Karité Paris zijn verrijkt met 20% Shea Butter. Dat klinkt goed! Zeker voor mijn droge huid. Tijd dus om één van de handcrèmes te gaan testen.

Ultra Rich Shea Hand Cream Review

Tijdens een mooi persevent kwam ik in contact met het merk Institut Karité Paris. Na de verschillende geuren geroken te hebben van de crèmes en wat testjes op de hand besloot ik om de Ultra Riche Shea Hand Cream te willen testen en kreeg deze mee in de goody bag.

Vanwege mijn werk in het kappersvak is de huid van mijn handen altijd snel uitgedroogd, dus deze handcrème kwam als geroepen!

Persoonlijk vind ik het zeer belangrijk dat een handcrème snel intrekt en niet te lang vettig blijft én uiteraard moet een handcrème natuurlijk goed zijn werk doen. Door de jaren heen heb ik al verschillende handcrèmes getest en versleten met als resultaat dat ik het liefste de handcrème van Neutrogena gebruik. Ik ben altijd in voor iets nieuws, dus laten we maar gaan testen!

De verpakking

Als eerste vind ik de verpakking erg mooi! De uitstraling is chique en dát willen vrouwen, toch? Ik in ieder geval wel ;-). Verder is het een groot pluspunt dat deze handcrème in een tube verpakt zit, dat vind ik het meest hygiënisch én voorkomt dat het product snel uitdroogt.

handcreme 2

De ingrediënten

handcreme 4

De geur

Zodra je de dop van de tube afdraait komt er al een heerlijke geur tegemoet. Helaas ben ik zeer slecht in het benoemen van geuren, maar deze geur is voor mij in ieder geval een YES!

De handcrème

Nu het belangrijkste: de handcrème zelf! Je hebt van de crème maar heel weinig nodig om je handen lekker te verzorgen. Dat is een pluspunt, want dat betekend dat er weinig nutteloze ingrediënten in zitten. De substantie smeert heel makkelijk uit over de huid en trekt redelijk snel in. Het is niet plakkerig.

handcreme 3

Resultaat

Deze handcrème verzorgt en voedt de huid van mijn handen zeer goed. De huid voelt na gebruik gehydrateerd en soepel aan. Ook ruiken de handen heerlijk na gebruik van deze Ultra Riche handcrème.
Persoonlijk mag een handcrème van mij nog iets sneller intrekken. Ik gebruik deze handcrème vooral voor het slapen gaan zodat mijn huid de gehele nacht goed kan herstellen met een uitstekend resultaat!

Na het testen van deze Ultra Riche Shea Hand Cream ben ik ook nieuwsgierig geworden naar de Ultra Riche Foot Cream, want ook mijn voetjes kunnen af en toe de nodige voedende verzorging gebruiken.

Ben je zelf ook benieuwd naar de Hand Cream en/of Foot Cream van Institut Karité Paris? Alle producten zijn verkrijgbaar via de webshop van Insitut Karité Paris.

Wat vind jij van dit beauty merk? Spreekt het je aan?

Be Dazzled!!

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.

DazzlingDazzling Beauty kleinBeauty
  • Aanmelden nieuwsbrief

  •